Ένα ευαίσθητο και συγκινητικό hip-hop τραγούδι για τους συγκάτοικους του ανθρώπου στον πλανήτη Γη!

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για τους θαυμαστές του ράπερ Why Me αλλά και για όλους τους ζωόφιλους. Το νέο τραγούδι του νεαρού καλλιτέχνη, είναι αφιερωμένο στα ζώα και έχει τον τίτλο “Αγάπη για τα ζώα”.

Μέσα από τους στίχους του τραγουδιού ο ράπερ από την Πάρο, περνάει στους ακροατές το μήνυμα της αγάπης και σεβασμού προς τα ζώα και δη τα αδέσποτα. Όπως ο ίδιος μας δήλωσε, πάντα στην οικογένεια του είχαν σκύλο έτσι μεγαλώνοντας απέκτησε το αίσθημα της ζωοφιλίας.

why me

Πρόσφατα απέκτησε μια νέα αξιολάτρευτη σκυλίτσα ενώ λίγες μέρες μετά έφυγε από την ζωή ο σκύλος ο οποίος τον συντρόφευε στην ζωή για δεκαπέντε χρόνια. Ο χαμός του αγαπημένου του φίλου, ήταν και η αφορμή να δοθεί ακόμα περισσότερο στα ζώα, προσπαθώντας με μεγαλύτερο ζήλο να βοηθήσει τα αδέσποτα της περιοχής του μόνος ή σαν μέλος του φιλοζωικού σωματείου της Άρτας στην οποία και διαμένει.

Λίγες ημέρες μετά ακολούθησε η σύνθεση του τραγουδιού “Αγάπη για τα ζώα” το οποίο μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω βίντεο.

Ο Why Me, έχει μεγαλώσει στην Πάρο, βρέθηκε για σπουδές στην Λευκάδα και πλέον μένει μόνιμα στην Άρτα στην οποία σύντομα σκοπεύει να δημιουργήσει και ένα studio ηχογραφήσεων. Ασχολείται με την μουσική από μικρό παιδί ενώ τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε διάφορες σκηνές κάνοντας αυτοσχεδιασμό στίχου παρέα με τον κόσμο που τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση. Έχει επίσης εμφανιστεί στην τηλεόραση στην εκπομπή “I Love GR” του ΣΚΑΙ αλλά και στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα μαζί με τον Κώστα Αντύπα από την Πρέβεζα.

Εμείς του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην πορεία του και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι καλλιτέχνες το παράδειγμα του τραγουδώντας για τα ζώα και την αληθινή τους αγάπη, που μεγαλύτερη δεν υπάρχει.

{youtube}kTvoutML8xg{/youtube}

http://www.mylefkada.gr/