Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών αλλά κανείς από το συγγενικό περιβάλλον δε θέλει να αναλάβει τα ζώα της.

Η κηδεμόνας,είχε περιθάλψει και υιοθετήσει τέσσερα αδεσποτάκια των Χανίων τα οποία έζησαν μέχρι τώρα μια καλή ζωή γεμάτη αγάπη και φροντίδα.

Σε όλο το διάστημα της νοσηλείας της,μια ομάδα νέων κοριτσιών ανέλαβε τα σκυλάκια εκ περιτροπής,ώστε να μη χάσουν τη βόλτα τους και να μη νιώσουν παραμελημμένα,παρόλο που δε γνώρισαν ποτέ την κηδεμόνα τους. Τα ευχαριστούμε πολύ για αυτό όπως και την κοπέλα που κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων και ανέλαβε τη θεραπεία της Ζωίτσας.

Ο Σουέρτε βρέθηκε τραυματισμένος στην Εθνική,δεν περπάτησε ποτέ αλλά ζούσε φυσιολογικά και ήταν ευτυχισμένος.Ήταν ο πιο τυχερός από τα τέσσερα αφού υιοθετήθηκε στην Αθήνα,έχοντας μια εξίσου καλή δεύτερη ευκαιρία.

sue

                                                                                    Suerte

Η γλυκειά Ζωίτσα,είναι περίπου 12 ετών.Έχει λεισμανίαση και ακολουθεί θεραπεία,αφού τα ζωτικά της όργανα είναι σε πολύ καλή κατάσταση.Ήρθε στα Χανιά από την Παλιόχωρα μετά το θάνατο του πατέρα της που τη φρόντιζε εκεί.

zwi                                                                       Zωή

Η Ήρα-το σκυλί που γελάει-ήταν ένα από τα ελάχιστα ζώα που επέζησαν από τις μαζικές δηλητηριάσεις των αδέσποτων στο Γαλατά Χανίων πριν μερικά χρόνια και κινδύνευε καθημερινά.Την πήγαμε στην κοπέλα για φιλοξενία,έγινε όμως το μόνιμο σπίτι της γιατί υπήρξε αμοιβαίος έρωτας,άλλωστε ο χαρακτήρας της είναι μοναδικός.

hra                                                                            η Ήρα

Η Bettyboo έχει γονίδια χάσκι και το ένα ματάκι της είναι γαλάζιο.Εκεί σταματούν οι ομοιότητες,καθώς είναι μικρόσωμη,περίπου 10 κιλάκια αλλά έχει κληρονομήσει την αθωότητα και τον καλό χαρακτήρα της φυλής.Ήταν ένα άλλο εγκαταλελλειμένο αδέσποτάκι των Χανίων.

betty                                                              Bettyboo

Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι η κατάσταση της κοπέλας είναι σοβαρή,κάναμε εντατικές προσπάθειες υιοθεσίας των ζώων.Παρόλο που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγιναν γνωστά από τις κοινοποιήσεις,δεν έχει βρεθεί ακόμη μια οικογένεια για τα τρία από τα τέσσερα σκυλάκια,τα οποία είναι εμβολιασμένα και έχουν microtsip.

Φιλοξενούνται προσωρινά,καθώς το σπίτι τους έχει ξενοικιαστεί,αλλά αναζητούμε τις οικογένειες εκείνες που θα τους ξαναδώσουν την αγάπη και τη φροντίδα που είχαν…

Και είχαν πολύ….

Όπως λέει και η Ευαγγελία Ξηρουχάκη στο ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης,” oι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων δε θέλουν να ζήσουν τη στιγμή που θα πεθάνει το κατοικίδιο τους καθώς είναι ένα μέλος της οικογένειας τους. Τι γίνεται όμως όταν συμβαίνει το αντίθετο;”

Τότε πρέπει να βοηθήσουμε όλοι,ώστε να μη νιώσουν την εγκατάλειψη παρόλη την απώλεια….

15/12/15

Ψάχνουμε ακόμα εναγωνίως μια οικογένεια για την Ήρα μας και τη Betty-boo…

O SUERTE υιοθετήθηκε και είναι τρισευτυχισμένος,ενώ τη γλυκειά Ζωίτσα τη χάσαμε από καρκίνο…