Πριν λίγες μέρες ειδοποιηθήκαμε για ένα λιλιπούτειο σκυλάκο-δεν είναι καν τέσσερα κιλά- ο οποίος ήταν εμφανώς άρρωστος με πολλά δερματικά προβλήματα.Παρόλο που τον αναζητούσαμε καθημερινά και είχαμε δώσει τα τηλέφωνά μας στους περίοικους,το σκυλάκι είχε εξαφανιστεί και απευχόμασταν το χειρότερο,επειδή όλη την προηγούμενη εβδομάδα ήταν καθημερινά εκεί και το τάιζαν κάποιοι γείτονες.

demodikvsh

Το περιλαίμιό του ήταν το μόνο στοιχείο ότι δεν ήταν πάντα αδέσποτο.

Είχαμε απελπιστεί ότι δεν θα το βρούμε..

Σήμερα το πρωί μέλος του συλλόγου μας πηγαίνοντας στη δουλειά του το είδε ξαφνικά μπροστά του.Το παρέλαβε άλλο μέλος του συλλόγου μας και το πήγαμε κατευθείαν στο γιατρό.

demodik

Ο μικρούλης πήγε στον κτηνίατρο, βρίσκεται σε προσωρινή φιλοξενία και ξεκίνησε ήδη τη θεραπεία του…Έχει δεμοδήκωση (ψώρα) και μυκητίαση… Τα καλά νέα είναι ότι θα γίνει εντελώς καλά!

Όποιος επιθυμεί να μας βοηθήσει με τα έξοδα της θεραπείας του, μπορεί να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό του Συλλόγου μας στην Εθνική Τράπεζα, αρ. λογ/σμου 495/29605328 και IBAN (για ηλεκτρονική κατάθεση) GR80 0110 4950 0000 4952 9605 328 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRAA, ή μέσω paypal από την ιστοσελίδα του Συλλόγου, με αιτιολογία “μικρούλης” (δεν έχουμε όνομα ακόμα…. )

Μόλις συνέλθει θα ξεκινήσει η διαδικασία αναζήτησης για ένα μόνιμο πλέον σπιτάκι…

Ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον σας και τις αμέτρητες κοινοποιήσεις για να εντοπίσουμε το σκυλάκο…