Το βράδυ της 23ης Μαρτίου η μικρή Ζιζέλ χάθηκε ξαφνικά από το σπίτι της στη Χαλέπα.

Οι κηδεμόνες της το αντιλήφθηκαν αμέσως,έψαχναν παντού αλλά δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν πουθενά.

Η σκυλίτσα,έξι μηνών περίπου δεν είχε microtsip και παρά τις συνεχείς δημοσιεύσεις και τις αφίσες που είχαν αναρτηθεί παντού,δεν την είχε δει κανείς.

zizel

                                                                                                                     η Ζιζέλ

Πριν λίγες μέρες,επικοινώνησε με τους κηδεμόνες μια κοπέλα και τους είπε ότι είχε δει αναρτήσεις από ένα σκυλάκι που χάθηκε και ήταν ίδιο με το σκυλάκι που αγόρασε η γιαγιά της!!!

Το σκυλάκι ήταν η μικρή Ζιζέλ που κάποιος πούλησε στην κυρία έναντι του ποσού των 350 ευρώ,παρόλο που και οι κηδεμόνες πρόσφεραν αμοιβή.

Τα στοιχεία του πωλητή είναι ψεύτικα όπως φυσικά και το τηλέφωνο επικοινωνίας που έδωσε,υπάρχουν όμως πληροφορίες για την αληθινή του ταυτότητα.

Δυστυχώς στην πόλη μας πολλοί είναι αυτοί που κλέβουν σκυλιά ράτσας και στη συνέχεια τα αναπαράγουν ή τα μεταπωλούν σε ανυποψίαστους αγοραστές.

Yπάρχουν ακόμη και κάποιοι που τα βρίσκουν και δεν σκέφτονται να τα επιστρέψουν στους κηδεμόνες αλλά προσπαθούν να τα πουλήσουν.Μας έχουν αναφερθεί ακόμη και περιστατικά που οι κηδεμόνες δέχονται τηλεφωνήματα και αυτοί που τα βρίσκουν ή τα κλέβουν απαιτούν..λύτρα προκειμένου να τα επιστρέψουν.

Θα πρέπει όλοι να έχουμε το νου μας καθώς οι νόμιμοι εκτροφείς είναι ανύπαρκτοι και το παράνομο εμπόριο ανθεί.

Η μικρή Ζιζέλ γύρισε στην οικογένειά της και έβαλε αμέσως microtsip.

Εν τω μεταξύ αίσια έληξε και η περιπέτεια του Μαξ που είχε χαθεί στις 10 Μαρτίου από το Μακρύ Τοίχο.Ο σκυλάκος είχε βγει στην Εθνική οδό και τραυματίστηκε από διερχόμενο οδηγό,που τον εγκατέλειψε.

max                                                                                                                               ο Μαξ

Για καλή του τύχη όμως,μια κυρία που μένει στο Γαλατά,πέρασε μετά από λίγο, μετέφερε τον Μαξ στο κτηνίατρο και ανέλαβε όλη την περίθαλψή του.

Λίγες μέρες πριν,είδε μια αφίσα στο δρόμο που είχαν βάλει οι κηδεμόνες του που τον αναζητούσαν ακόμη.Επικοινώνησε μαζί τους και ο Μαξ γύρισε στην οικογένειά του και στον άλλο φίλο του,το δεύτερο σκυλάκι της οικογένειας που τρελάθηκε από τη χαρά του μόλις τον είδε.

Γι’αυτό λοιπόν,μην προσπερνάτε….Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε…