mauΠαρωχημένης αντίληψης “δάσκαλοι” εκπαιδεύουν τα παιδιά ενάντια στα ζώα.

Ο σύλλογός μας έλαβε προχθές δεκάδες τηλεφωνήματα γονέων αλλά και των ίδιων των παιδιών γιατί η Διευθύντρια του 5ου Γυμνασίου στην ΑΒΕΑ , κατά την πρωινή προσευχή εκτόξευσε απειλές κατά των παιδιών που θα τολμήσουν να ταΐσουν ή να παίξουν με αδέσποτα σκυλάκια, που τριγυρίζουν έξω και πέριξ του σχολείου.
Με κλάματα μικρή μαθήτρια μας τηλεφώνησε να διαμαρτυρηθεί να κάνουμε κάτι, γιατί τα ζώα είναι ” τόσο καλά” , όπως μας είπε.

Στο ίδιο μοτίβο και ο γυμναστής του σχολείου, που απείλησε μητέρα η οποία πήγε να παραλάβει το παιδί της κρατώντας με το λουρί το μικρό σκυλάκι της οικογένειας.
Ο θρασύτατος γυμναστής την πέταξε κυριολεκτικά έξω, απειλώντας την .

Ας μην αναρωτιούνται κάποιοι γιατί η πόλη έχει πλημμυρίσει από αδέσποτα ζώα.

Αν οι πνευματικοί γονείς, οι δάσκαλοι και καθηγητές μεταλαμπαδεύουν τέτοιες απαράδεκτες απόψεις για τα ζώα, κομμάτι της φύσης και αυτά όπως και ο άνθρωπος, τότε αντιλαμβανόμαστε γιατί η κοινωνία μας έχει γίνει κοινωνία ανθρώπων χωρίς αξιακό σύστημα, χωρίς ευθύνη για την καταστροφή του περιβάλλοντος στο οποίο οι άνθρωποι και οι βιολογικοί μας εταίροι, τα ζώα , συγκατοικούμε , δεν το κατοικούμε μόνοι μας, ας μην αναρωτιόμαστε για την απέχθεια του ανθρώπου απέναντι σε ο,τιδήποτε διαφορετικό από εμάς είτε είναι δίποδο είτε τετράποδο ον.

Ο ρατσισμός έχει κοινή ρίζα και για τους ανθρώπους και για τα ζώα.

sym

Για μια ακόμη φορά ενημερώνουμε τον κόσμο ότι οι εμβολιασμοί των ζώων γίνονται , όχι για να προστατεύονται οι άνθρωποι από τα ζώα αλλά τα ζώα μεταξύ τους.
Δεν ξέρω αν έχει κανείς παράδειγμα ανθρώπου που αρρώστησε από τα ζώα.
Αντίθετα οι άνθρωποι μεταξύ μας μεταφέρουμε ο ένας στον άλλο εκατομμύρια μικρόβια, με μια και μόνο κίνηση, την χειραψία.

Αυτό το διάστημα είναι πολύ της μόδας επίσης ο παραλογισμός της Πολιτείας για την λύσσα.
Ως υπεύθυνοι πολίτες λέμε ναι στην κάθε είδους ενημέρωση αρκεί αυτή να προέρχεται από ειδικούς και γνώστες , να είναι επιστημονική, να μην κουβαλά δε μέσα της την άποψη του καθενός ή την κουλτούρα του καθενός, άκρως ελλειμματική στην χώρα μας , για τα ζώα.

Είναι σίγουρο, ότι και σε αυτή την περίπτωση , όπως και παλιότερα με τις τρελές αγελάδες, την νόσο των πτηνών κλπ,που εκατομμύρια ζώων θυσιάστηκαν στον βωμό των οικονομικών συμφερόντων διάφορων Βιομηχανιών φαρμάκων, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και τώρα με την περίφημη επιδημία λύσσας.

24 κόκκινες αλεπούδες στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και μόλις 4 ζώα εδώ και 3 χρόνια είναι τα περιστατικά λύσσας.

Όπως γινόταν και τόσα χρόνια, απλά δεν το ξέραμε.

Οι Βιομηχανίες εμβολίων για τα ζώα αποφάσισαν , ότι στην Ελλάδα έχουμε λύσσα.

Και η Πολιτεία στο όνομα δήθεν της προστασίας των πολιτών, υπάκουη πάντα στα κελεύσματα του κεφαλαίου, ξοδεύει εκατομμύρια ευρώ σε δολωματικούς εμβολιασμούς στις κόκκινες αλεπούδες.

Όταν το χρήμα και η άγνοια γίνονται ιδεολογία, όπως συμβαίνει στην εποχή μας, ας περιμένουμε τα χειρότερα.

Οι άνθρωποι του πνεύματος όμως οφείλουν να διδάξουν το φως και όχι τον σκοταδισμό.