Σήμερα όλη η πόλη χόρευε στους ρυθμούς του Santa Run.Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο αφού υπολογίζονται σε περισσότερες από πέντε χιλιάδες.

Όλη αυτή η πρωτοβουλία που ξεκίνησε από μια ομάδα εθελοντών και ξεπέρασε κάθε προσδοκία έχει καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό και έγινε ο μεγαλύτερος θεσμός της πόλης.Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές που το αγάπησαν και δούλεψαν πάνω σε αυτή την ιδέα,παρασύροντας μαζί τους και όλη την πόλη.

Στα δικά μας τώρα…Tα δύσκολα….

Πριν λίγες μέρες αναρτήσαμε τις φωτογραφίες μιας γέρικης,χοντρούλας λαμπραντορίτσας που περιφέρεται στο κέντρο της πόλης.

xon

Κανείς δεν την αναζήτησε και σήμερα το απόγευμα ειδοποιηθήκαμε ότι ένα αυτοκίνητο στην Γογονή χτύπησε ένα σκυλάκι αλλά δεν μπορούσαν να το μεταφέρουν στο γιατρό.

Εθελοντές του συλλόγου μας,πήγαν στο σημείο που μας υπέδειξαν και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τη λαμπραντορίτσα που είχαμε αναρτήσει.

Τα άτομα που μας ειδοποίησαν,την άφησαν εκεί,έξω από ένα εστιατόριο που είχε πλήθος κόσμου αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανείς,και έφυγαν γιατί είχαν δουλειά,και κάποιοι θεώρησαν σωστό να τη σκεπάσουν με μια στολή Santa Run για να μην…κρυώνει.

xontroula

Η σκυλίτσα ήταν ακίνητη και δε μπορούσε να σταθεί στα πόδια της…

Ειδοποιήσαμε τον κο Τερεζάκη που ανταποκρίθηκε αμέσως και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα και μεταφέραμε τη σκυλίτσα-με πολύ κόπο ομολογουμένως,γιατί είναι και πολύ χοντρή η άτιμη-στο κτηνιατρείο.Εκεί διαπιστώθηκε ότι το χτύπημα ήταν επιδερμικό αλλά είχε υποστεί σοβαρό σοκ και δεν αντιδρούσε.

Της χορηγήθηκαν παυσίπονα και μόλις χαλάρωσε άρχισε να κουνάει την ουρίτσα της και να μας κάνει…. ζουζουνιές.

Είναι πραγματικά αξιολάτρευτη,μεγαλύτερη των 10 ετών και έχει microtsip.Ελπίζουμε να μην εγκαταλείφθηκε γιατί είναι γιαγιούλα.

Φιλοξενείται προσωρινά και ελπίζουμε να εντοπίσουμε τους κηδεμόνες της γιατί φαίνεται εκπαιδευμένη.

Ενημέρωση 27/1/15

Τη σκυλίτσα τη φιλοξένησε ο Νεκτάριος,φίλος του συλλόγου μας μέχρι να αποθεραπευτεί.
Είχαμε μεγάλο άγχος για τη μετέπειτα πορεία της καθώς είναι 10 ετών και ήταν αδύνατο να ξαναβγεί στο δρόμο.
Ο Νεκτάριος και η οικογένειά του,αποδείχτηκαν ο φύλακας άγγελός της αφού αποφάσισαν να την υιοθετήσουν και να γίνει το νέο μέλος της οικογένειας.Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.Τα πάει πολύ καλά με τα άλλα δύο σκυλιά της οικογένειας,είναι πολύ κοινωνική και έχει πλέον κατοχυρώσει τη θέση της δίπλα στο τζάκι.
Γιατί η αγάπη δεν έχει ηλικία….