Στα όσα συκοφαντικά εξακολουθεί να ισχυρίζεται η ψευδεπίγραφη αυτοαποκαλούμενη «Συνομοσπονδία» Ζωοφιλικών Σωματείων Ελλάδας σε πρόσφατο Δελτίο Τύπου της, παραθέτουμε τα παρακάτω.

Κατ΄ αρχήν, το σωματείο «Άγιος Φραγκίσκος της Ασσίζης», φερόμενο ως συνιδρυτής της κατά φαντασίαν «Συνομοσπονδίας», έχει διαψεύσει δημοσίως και κατηγορηματικά, ότι συνυπέγραψε το ιδρυτικό καταστατικό λειτουργίας της «Συνομοσπονδίας». Επομένως, η δήθεν «Συνομοσπονδία» είναι εξ αρχής άκυρη και ανυπόστατη, αφού συνομοσπονδία με ένα σωματείο νομικά και ουσιαστικά δεν υφίσταται !!!

Ag fragiskos

Δε δεχόμαστε λοιπόν μαθήματα νομιμότητας από αυτούς που δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν τέτοια μέσα παραπλάνησης Αρχών και κοινής γνώμης.

Κατά δεύτερον, αν οι τελεσίδικες αποφάσεις των δικαστηρίων της χώρας, που αθωώνουν φιλόζωους πολίτες από τις άθλιες συκοφαντίες της «Συνομοσπονδίας», αποτελούν – κατά τα λεγόμενά τους – «ψέμα και μισή αλήθεια», τότε τίποτα δεν μας εκπλήσσει για τα μέσα που μετέρχονται, αλλά και για τους δόλιους σκοπούς τους.

Στα ίδια πλαίσια της παραπλάνησης Αρχών και κοινής γνώμης κινείται και η αναφορά για δήθεν καταδίκη του μεταφορέα της υπόθεσης της Αγκόνα και, προς επίρρωση των ισχυρισμών μας, απλά παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της απόφασης του Ιταλικού Δικαστηρίου όπου, φευ για τους συκοφάντες, αθωώθηκε αυτός πανηγυρικά και αποδόθηκαν τα κατασχεθέντα ζώα, όσα επέζησαν από τα κάτεργα κυνοκομεία, όπου τα καταδίκασαν να παραμείνουν, σε αυτους που τα ειχαν υιοθετησει.

Μιλούν για διασπορά ψευδών ειδήσεων εκ μέρους μας, αυτοί που μέσα στην παράνοιά τους, εγκλημάτησαν κατά των ζώων, δηλητηρίασαν το φιλοζωικό κίνημα και εξακολουθούν να το κάνουν με σενάρια επιστημονικής και αρρωστημένης φαντασίας για κυκλώματα μέσα στους κόλπους των φιλόζωων, που στέλνουν ζώα για πειραματόζωα, γούνες, λουκάνικα και κτηνοβασίες.

Εμείς μιλάμε με ντοκουμέντα και όχι με αερολογίες και φαντασιώσεις που μέσα από τις διάφορες ιστοσελίδες τους αγγίζουν την εμετική άρρωστη λασπολογία.

Αναρωτιούνται, ως μωρές παρθένες, για τον χρόνο που επιλέξαμε να αντισταθούμε σε αυτό τον απίστευτο διασυρμό αγνών φιλόζωων και ευυπόληπτων πολιτών.

Ε ναι, λοιπόν.

Ο κόμπος πια έφτασε στο χτένι και θα λογοδοτήσουν όλοι αυτοί στην ελληνική δικαιοσύνη.

Παλιοί και όψιμοι συκοφάντες και ύποπτα κυκλώματα, πονηρά κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία και την ασφάλεια διαδικτυακών παρόχων εκτός Ελλάδος, που θέλουν τα αδέσποτα να αργοπεθαίνουν στους ελληνικούς δρόμους και που επιδεικτικά κλείνουν τα μάτια τους στην “πραγματικά χρυσοφόρα διαδρομή του «pet traffiking» για το εγχώριο και εισαγόμενο παράνομο εμπόριο, (http://zophoros.ning.com/forum/topics/pet-traffiking) αυτή των πραγματικών κυκλωμάτων που εμπορεύονται με τον χειρότερο τρόπο τα ζώα.

Η Ομοσπονδία μας, η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ) -λάθος αναφέρουν την ΠΦΟ μέσα στην γενικότερη σύγχυσή τους- τάσσεται αναφανδόν υπέρ της πλήρους ιχνηλασιμότητας των ζώων, είτε αυτά υιοθετούνται στην Ελλάδα, είτε σε άλλη χώρα της Ε.Ε.

Θεωρεί δε αποκλειστικά υπεύθυνους για την σύγχυση και την πανσπερμία απόψεων, όσον αφορά τα νομιμοποιητικά έγγραφα που απαιτούνται προκειμένου να ταξιδέψει ένα ζώο στο εξωτερικό, γεγονός που επέφερε και την σύλληψη κάποιων εθελοντών το τελευταίο διάστημα, την Πολιτεία και τους αρμοδίους φορείς της, εναντίον των οποίων ήδη ετοιμάζονται οι προσήκουσες δικαστικές κινήσεις και ενέργειες.

Η περίοδος ασυλίας για κάθε υπεύθυνο γι αυτό τον διασυρμό των φιλόζωων και της χώρας τελείωσε.

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία