images-stories-photos-sfragida-170x191Επίθεση με ξυλοδαρμό δέχτηκε το πρωί  η Πρόεδρος του συλλόγου μας κα Μπομπολακη από δύο άτομα που έκαναν επίδειξη ισχύος όταν πήγε στο βενζινάδικό τους να ρωτήσει κάτι.Αυτά τα άτομα είχαν κάνει το ίδιο πριν από μερικές μέρες σε μέλος του συλλόγου μας που είχε πάει να μοιράσει φυλλάδια.

Σοκαρισμένη ακόμη η κα Μπομπολάκη περιγράφει το ανήκουστο περιστατικό:

“Πριν 3-4 ημέρες ήλθε στο σπίτι μου ένας-μεγάλος σε ηλικία- εθελοντής του συλλόγου μας ο οποίος έφερε έντονα σημάδια από ξύλο στην περιοχή γύρω από τα μάτια.
Μου εξήγησε ότι πήγε σε ένα βενζινάδικο της AVIN των Χανίων για να αφήσει ένα φυλλάδιο του Δήμου και το πρωτόκολλο ευζωίας της Ομοσπονδίας και τον χτύπησαν οι του βενζινάδικου στο πρόσωπο.
Στην αστυνομία δεν ήθελε να πάει γιατί φοβόταν μη του δημιουργήσουν και άλλο πρόβλημα αυτοί που είχαν το βενζινάδικο.

Σήμερα πήγα προς τα Χανιά για να ψάξω για ένα μεγαλόσωμο σκυλί που κυκλοφορούσε στην εθνική οδό.

Δεν το βρήκα και περνώντας έξω από το συγκεκριμένο βενζινάδικο σκέφτηκα να πάω για να δω τι συμβαίνει.

Είχα και δυο αδέσποτα στο αυτοκίνητό μου.
Σταμάτησα το αυτοκίνητό μου πάνω στο δρόμο και μπήκα στην τεράστια αυλή του βενζινάδικου κατευθυνόμενη προς το γραφείο της επιχείρησης.

Έκανα μια ερώτηση στον κύριο που καθόταν μέσα στο γραφείο, δηλαδή αν πριν λίγες ημέρες είχε πάει κάποιος κύριος να δώσει φυλλάδια για τα ζώα, μου απάντησε ότι δεν ήξερε και έφυγα αμέσως, κατευθύνθηκα δε στο αυτοκίνητό μου και μπήκα μέσα.

MpompolakiSynedrioFilosofias

Τότε ένας με ξυρισμένο κεφάλι , 30αρης περίπου , που έβαζε πριν βενζίνη σε ένα αυτοκίνητο μου έκανε νεύμα να μη φύγω .
Πλησίασε το αυτοκίνητό μου , άνοιξε με βια την πόρτα του και τραβώντας με από τους ώμους με ανάγκασε να βγω έξω, παίρνοντας και τα κλειδιά του αυτοκινήτου,που ήταν πάνω στη μίζα.
Με ακούμπησε με την πλάτη πάνω στο αυτοκίνητο μου και άρχισε να με τραντάζει κτυπώντας με πάνω στο αυτοκίνητο.

Έβριζε χυδαιότατα – τα γνωστά κοσμητικά- και ενώ με καταχτυπούσε έβγαλα από την τσέπη μου το κινητό να πάρω την αστυνομία, λέγοντάς το κιόλας.

Στο άκουσμα ότι θα πάρω την αστυνομία άρχισε και πάλι με βίαιες κινήσεις να προσπαθεί να πάρει το κινητό από τα χέρια μου.

Του είπα να με αφήσει ελεύθερη και ανάμεσα σε βρισίδια μου είπε ότι μπήκα σε ξένη ιδιοκτησία και ότι έκανα δολιοφθορά στα λάστιχα, ποια λάστιχα δεν ξέρω.

Του είπα ότι έπρεπε να ντρέπεται,νέος άνθρωπος να κάνει τέτοια πράγματα την στιγμή που δεν του είπα ή έκανα κάτι.

Εκείνη την στιγμή καταφθάνει ένα μηχανάκι με ένα ηλικιωμένο άνθρωπο 70αρη οδηγό και μια γυναίκα συνεπιβάτη.

Κατεβαίνουν και οι δύο και ο ηλικιωμένος ρώτησε τον νεαρό τι έγινε, αυτός κάτι είπε για ζώα, που δεν κατάλαβα τι και επίσης ΟΤΙ ΤΟΥΣ χάλασα τα λάστιχα και τότε ο γέρος ως ταύρος εν υαλοπωλείο με αρπάζει και με ρίχνει πάνω στην τσιμεντένια περίφραξη του βενζινάδικου χτυπώντας με με την πλάτη πάνω στο τσιμέντο.

Δεν είχα χάσει την ψυχραιμία μου, αν και ήταν 3 συνολικά άντρες και προσπάθησα να σηκωθώ.

Ο γέρος με βλαστημούσε συνέχεια,ότι θα με τσακίσει,ο, τι δεν μου έχουν κάνει οι βοσκοί θα μου το κάνει αυτός και ξέβραζε από το στόμα του απίστευτες βωμολοχίες και σχόλια σεξιστικού χαρακτήρα που αποδείκνυαν το ήθος και την παιδεία του.

Του απαντώ “μα εγώ είμαι παντρεμένη” και τότε ανοίγει το φερμουάρ ή κουμπιά του παντελονιού του και άρχισε να κάνει τις κινήσεις του αντρικού σώματος κατά την σεξουαλική πράξη με μένα ακόμη ριγμένη πάνω στο τσιμεντένιο μπεντένι.

Τότε ήλθε η γυναίκα του και με σηκώνει,μου δίνει τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου και μου λέει,παιδί μου ή κάτι τέτοιο,φύγε και ξέχνα το,μη μας κάνει κάτι γιατί έχουμε προβλήματα.

Μπήκα στο αυτοκίνητό μου όπου πλέον και ξέσπασα σε κλαμματα γοερά από την πίεση την οποία είχα.

Πήγα κλαίγοντας στην αστυνομία, έδωσα την καταγγελία ήλθαν τα κανάλια- έγινε πρώτο θέμα στις μεσημεριανές ειδήσεις-, μου έδωσαν χαρτί να πάω στον ιατροδικαστή και σε λίγο φεύγω για το νοσοκομείο.

Πονούν τα πλευρά μου , αν ήταν καλοκαίρι θα μου τα είχαν σπάσει, αλλά φορούσα πουλόβερ και χοντρό μπουφάν και την γλύτωσα.”

Δεν υπάρχει λόγος να πούμε ή να σχολιάσουμε κάτι περισσότερο.Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι γιατί η αστυνομία δεν κατάφερε να τους εντοπίσει ακόμη.Σίγουρα είναι ο χειρότερος τρόπος να λύνουν κάποιοι τις διαφορές τους και τέτοιες συμπεριφορές απέχουν παρασάγγας από την πολυδιαφημισμένη κρητική λεβεντιά και αποτελούν αντικείμενο για γενικότερο προβληματισμό.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι παρόλο που το βενζινάδικο βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας κανένας δε σταμάτησε να βοηθήσει βλέποντας κάποιον να χτυπάει μια γυναίκα-ούτε καν οι οδηγοί που προσέρχονταν στο βενζινάδικο για να βάλουν βενζίνη.