Την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015, η Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ) σας καλεί σε διαμαρτυρία για τη Διεθνή Έκθεση«Fur Excellence in Athens, 2015».

Για μία ακόμα χρονιά, ο πολιτισμός και η διεθνής εικόνα της Αθήνας, αλλά και της χώρας μας γενικότερα, προσβάλλονται και πλήττονται με τη διεξαγωγή ενός διεθνούς παζαριού αίματος και δυστυχίας ανυπεράσπιστων, άγριων ζώων- γιατί αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει η έκθεση «Fur Excellence in Athens».

Η ΠΦΠΟ έχει ξεκινήσει εκστρατεία με στόχο την απαγόρευση της εκτροφής γουνοφόρων ζώων στην Ελλάδα, καθώς πρόκειται για μία περιβαλλοντικά επιβλαβή, φιλοζωικά μη ηθική, κοινωνικά ματαιόδοξη και οικονομικά ατελέσφορη παραγωγική διαδικασία.

mink

Στις 24 Μαρτίου 2015 διαμαρτυρόμαστε για το εμπόριο προϊόντων που προέρχονται από, και βασίζονται στον, πόνο και την αναίτια θανάτωση ζώων. Σας καλούμε να συμμετάσχετε φορώντας ΚΟΚΚΙΝΑ ρούχα ή αξεσουάρ (παλτό, πουκάμισο, κασκόλ, σκούφους κτλ) για να υπογραμμίσουμε αυτό που οι περισσότεροι ξεχνούν:

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝO

– το κόκκινο του αίματος ανυπεράσπιστων άγριων ζώων τα οποία θανατώνονται κατά χιλιάδες για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία ορισμένων ανθρώπων.

Σας περιμένουμε, την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:00πμ – 2:00μμ στην Καπνικαρέα!

Η εκδήλωση στο FB: https://www.facebook.com/events/756258981110963

H σελίδα στο FB: https://www.facebook.com/stopfurfarminginGreece

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία