Πληθαίνουν τα άγρια περιστατικά βαρβαρότητας σε βάρος των ζώων και όχι μόνο των αδέσποτων.

Εχθές το απόγευμα η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας ειδοποιήθηκε από κάτοικο των Λενταριανών ότι ο γείτονάς του πυροβόλησε τη γάτα του με καραμπίνα μέσα στην αυλή του σπιτιού του.

Το άτυχο ζώο σχεδόν διαμελίστηκε αφού εκτελέστηκε σχεδόν εξ επαφής και ο κηδεμόνας θέλησε να καταγγείλει επώνυμα το γεγονός καθώς το ίδιο άτομο έριξε τέσσερις φορές δηλητήριο στο παρελθόν μέσα στην αυλή του προσπαθώντας να δηλητηριάσει τη Μπέμπα,την αδέσποτη σκυλίτσα που έχει υιοθετήσει και σε πείσμα όλων κατάφερε να σωθεί και τις τέσσερις φορές.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που ή αντίδρασή της ήταν άμεση και σε ελάχιστο χρόνο ένα περιπολικό με τρεις άνδρες κατέφθασε στο σπίτι του καταγγέλλοντα,πήρε το πτώμα της γατούλας για νεκροψία ενώ κινήθηκε η διαδικασία του αυτόφωρω για τη σύλληψη του δράστη.

Τελικά ο δράστης συνελήφθη και μετά από ελέγχους και ενδελεχή έρευνα της αστυνομίας,διαπιστώθηκε ότι έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωρεία παραβάσεων.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για το θάνατο του ζώου,παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και απόπειρα δηλητηρίασης ζώων κατά συρροή.

Δείτε το ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης όπου ο καταγγέλλοντας περιγραφεί το περιστατικό και τις δηλώσεις της κας Μπομπολάκη