Πραγματοποιήθηκε προχθές στον πεζόδρομο της Κοραή το πρώτο ολοήμερο παζάρι που συνδιοργάνωσε ο σύλλογός μας “Η προστασία των ζώων” με το σωματείο “Το νησί”.

Παρόλη την υψηλή θερμοκρασία,πολλοί συμπολίτες ήρθαν και επισκέφτηκαν τους πάγκους μας και αγόρασαν βιβλία,μικροαντικείμενα και ρούχα με σκοπό να ενισχύσουν τη δράση του συλλόγου μας και να μας βοηθήσουν στην αποπληρωμή των κτηνιάτρων αλλά και στην κάλυψη των εξόδων φιλοξενίας των αδεσποτάκων μας.

Συναντήσαμε και γνωρίσαμε πολλούς φίλους του συλλόγου,μοιράσαμε ενημερωτικό υλικό και δεχτήκαμε την επίσκεψη πολλών από τα πρώην αδέσποτα που περιθάλψαμε και έχουν βρει οικογένειες.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί εξαντλήθηκε σχεδόν όλο το στοκ των βιβλίων μας -και ήταν αρκετά- που αποδεικνύει ότι οι συμπολίτες μας αγαπούν το διάβασμα.

Χαρήκαμε που είδαμε μικρά παιδιά με τους γονείς τους που ήρθαν να διαθέσουν το χαρτζιλίκι τους για να αγοράσουν πράγματα και να βοηθήσουν τα αδεσποτάκια.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας και τους εθελοντές που εργάστηκαν ακούραστα για να πετύχει η εκδήλωση,αλλά και τις επιχειρήσεις που μας στήριξαν.

Το “μικρό καφενείο” στο Κουμ-Καπί και το κατάστημα κοσμημάτων “mare” στην οδό Χάληδων για την οικονομική ενίσχυση,το ξενοδοχείο ΚΥΔΩΝ για τα stand ρούχων,το βιβλιοπωλείο “librairie” στην οδό Δημοκρατίας για την προσφορά βιβλίων,το video computer Παπαδουλάκης στην οδό Γογονή για την προσφορά ειδών για την κλήρωση και το chania printpoint στην οδό Αναπαύσεως για την εκτύπωση όλου του ενημερωτικού υλικού.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά το αγαπημένο τρίτο δημοτικό σχολείο Χανίων της  οδού Κοραή για τα θρανία και την παροχή ρεύματος και ιδιαίτερα τη δασκάλα κα Μελίνα Σαλτσίδου για την πολύτιμη βοήθειά της.

η Ίρμα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο,έμεινε παράλυτη και φιλοξενήθηκε από την οικογένεια της Μαρίας.Με τη φροντίδα τους,ξαναπερπάτησε και την υιοθέτησαν!

Και φυσικά ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και μας δώσατε κουράγιο να συνεχίσουμε τις δράσεις μας.Γιατί η δύναμή μας είστε εσείς που μας στηρίζετε!

Δείτε το ρεπορτάζ του Κρήτη tv:

 

Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία που δεσμευόμαστε ότι θα επαναλάβουμε στο μέλλον.

Σύλλογοι “H προστασία των ζώων” και “Το νησί”