Η εθελοντική ομάδα “Βοήθα με να μπορώ” κλείνοντας πέντε χρόνια αλληλεγγύης και προσφοράς στην πόλη μας σε συνεργασία με τον φιλοζωικό σύλλογο Χανίων “Η προστασία των ζώων” διοργανώνει την επετειακή εθελοντική δράση αλληλεγγύης “ΓΙΝΕ ΖΕΣΤΑΣΙΑ” για τους άστεγους και τους αδέσποτους φίλους μας που ζουν στον δρόμο !

Σημείο συγκέντρωσης: Μaria’s cafe- Λεωφόρος Μουρνιών εως 10 Φεβρουαρίου

Έτσι θα χρειαστούμε για άλλη μια φορά την αμέριστη στήριξη όλων σας για να μπορέσουμε να δώσουμε λίγη ζεστασιά στους συνανθρώπους μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη !

Μόνο μαζί σας θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε και πάλι !!!

Τους άστεγους και τα αδέσποτα τους συναντάμε συχνά να είναι σύντροφοι και συνοδοιπόροι στη ζωή περνώντας αντίστοιχες ταλαιπωρίες όπως είναι η δίψα και η πείνα . Τα άστεγα ζώα είναι «ανοιχτή πληγή» για τους φιλόζωους που προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν ανθρώπους να αποκτήσουν ένα αδέσποτο ζωάκι . Οι εθελοντές του συλλόγου πασχίζουν νυχθημερόν να σώσουν και να προστατεύσουν τα άστεγα ζώα, 24 ώρες το 24ωρο και με τη βοήθεια ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας, προσφέρουν ιατρική φροντίδα, φαγητό και νερό σε ζώα που ζουν στο δρόμο.

Ελπίζουμε να έρθει η στιγμή που κάθε άστεγος θα έχει ένα σπίτι, και κάθε σπίτι ένα αδέσποτο !!