Εχθές το απόγευμα,κάτοικοι της περιοχής και μέλη του συλλόγου μας και του φιλοζωικού συλλόγου “Η μικρή Κιβωτός του Νώε” συγκεντρώθηκαν στο λιμανάκι της Αγίας Κυριακής στη Χαλέπα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα συνεχόματα κρούσματα φόλας στην περιοχή που είχαν σαν αποτέλεσμα το θάνατο οκτώ αδέσποτων και δύο δεσποζόμενων σκύλων καθώς οι δράστες πέταξαν δηλητήριο και στις αυλές των σπιτιών.

Την πρώτη φορά που κλήθηκε η κα Βρόμπελ, κατάφερε να σώσει τα ζώα-δεν τα κατάφερε μόνο ένα- αλλά λίγες μέρες μετά έριξαν πάλι δηλητήριο και τα ζώα βρήκαν τραγικό θάνατο.

Επέζησαν δύο ζώα,το ένα κουτάβι υιοθετήθηκε,και η μικρή Λουλού φιλοξενείται από κάτοικο της περιοχής.

Η Λουλού είχε βρεθεί πριν τρία χρόνια σε άθλια κατάσταση και φιλοξενήθηκε 45 μέρες από μέλος μας μέχρι να αναρρώσει,αλλά δεν καταφέραμε να της βρούμε μια οικογένεια.

Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν κολλήσει αφίσες στην περιοχή για να διαμαρτυρηθούν για τις φόλες και ανακοίνωναν την εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Όταν φτάσαμε εχθές κάποιοι-οι δράστες πιθανόν- είχαν γράψει στις αφίσες διάφορα συνθήματα υπέρ της εξολόθρευσης των αδέσποτων και των φιλόζωων,αλλά δυστυχώς θα παραμείνουν άγνωστοι αφού κανείς δεν τους έχει δει για να τους καταγγείλει.

Και αυτό μόνο θλίψη  και προβληματισμό προκαλεί…

Θα γίνει καταγγελία κατά αγνώστων στην αστυνομία.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Πάλι φόλες στην Αγία Κυριακή στη Χαλέπα!