Άκρως επιτυχημένη ήταν η παράσταση “Ο μικρός Πρίγκηπας” που παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί από τον κουκλοθίασο “Τεχνόπολις” στο δεύτερο γυμνάσιο Χανίων.Τα έσοδα της παράστασης διατέθηκαν για την ενίσχυση του συλλόγου μας και την ανακούφιση των αδέσποτων.

1koyklo

Πολλοί μικροί μαθητές και μαθήτριες απόλαυσαν αυτή την εξαιρετική παράσταση και δήλωσαν ενθουσιασμένοι.

Η απόδοση του πασίγνωστου αυτού αριστουργήματος της παγκόσμιας λογοτεχνίας με θέατρο σκιών γιγαντόκουκλες και μαύρο θέατρο συνδυασμένο με υπέροχη μουσική,ενθουσίασε όχι μόνο τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους.

Ο ενθουσιασμός τους μεγάλωσε όταν μετά το τέλος της παράστασης έπαιξαν διαδραστικά παιχνίδια,πήραν τα ίδια τις κούκλες και έφτιαξαν τη δική τους παράσταση.

2koyklo

Το έργο-ύμνος στη φιλία και την αγάπη-παραμένει διαχρονικό γιατί διδάσκει πέραν των άλλων πόσο άρρηκτα συνδεδεμένος είναι ο άνθρωπος με τα υπόλοιπα πλάσματα του πλανήτη,αλλά και τους ισχυρούς δεσμούς με τη φύση με την οποία οφείλουμε να είμαστε σε απόλυτη αρμονία.

koy1

Ευχαριστούμε τους συντελεστές και ιδιαίτερα τον κο Αθανασάκη Γιώργο για την αφιλοκερδή προσφορά του αλλά και τον Διευθυντή του Γυμνασίου και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την παραχώρηση της αίθουσας ώστε να απολαύσουμε την παράσταση.

Και φυσικά ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που παρακολούθησαν την παράσταση,πήραν φυλλάδια και ενημερωτικό υλικό,μας διηγήθηκαν ιστορίες από τα δικά τους σκυλάκια και μας βομβάρδισαν με ερωτήσεις…

Μάλιστα ο μικρός Αντώνης,που πηγαίνει στη Χρυσή Ακτή και κρατάει φαγητό για τα αδεσποτάκια και τα γνωρίζει όλα ονομαστικά, μας υποσχέθηκε ότι θα βρει αυτός όνομα για την καμμένη γατούλα που περιθάλπτουμε και δεν την έχουμε βαφτίσει ακόμη και δέσμευσε τη μητέρα του να μας τηλεφωνήσει για να μας το πει…

Και εμείς Αντώνη,σου υποσχόμαστε ότι θα περιμένουμε… 

Και όπως λέει και ο μικρός πρίγκηπας….

koy

Εν τω μεταξύ σήμερα η ομάδα Λαμπραντόρ Ριτρίβερ πήγε στην παραλία των Απτέρων και έκανε καθαρισμό,παρέα με τους τετράποδους φίλους τους.

Στον καθαρισμό συμμετείχαν και πολίτες που δεν είχαν καν ζώο,αλλά καθόλου δεν ενοχλήθηκαν από την παρουσία των σκύλων στην περιοχή,αντίθετα απόλαυσαν τα παιχνίδια που έκαναν στο νερό.

Ακόμη μια απόδειξη ότι μπορούμε να συνυπάρχουμε και ότι όλοι μαζί μπορούμε…

Δείτε το ρεπορτάζ της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης 

Διαβάστε επίσης

https://www.animalscare.gr/action/education/1410-texnopolis.html