ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με κυνικό και ανάλγητο τρόπο δυο νέοι σχολιάζουν δημόσια στο ιντερνετ  κάτω απο το δημοσίευμα για τον θάνατο-δολοφονία μιας  γάτας από πυροβολισμό στην περιοχή του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας στα Χανιά.
Με αποτροπιασμό παραθέτουμε τον  ακριβή διάλογό τους
.
” Β. Στο ίντερνετ έφτασαν τα καμώματά σου .πάντως πολύ γέλιο έτσι που έσκουζε η γάτα “
Π.Είδες με? 
Β. Επρεπε να την πετάξεις στο λιμάνι”
Π. επρεπε να την βάλω στη σχάρα κατευθείαν “
.
Με αυτό τον συγκλονιστικό τρόπο περιγράφουν την δολοφονία μιας γάτας ο φυσικός αυτουργός και συναυτουργός της δολοφονίας.
Πολλοί δικηγόροι επικοινώνησαν με το σύλλογό μας για να αναλάβουν αφιλοκερδώς την υπόθεση δηλώνοντάς μας κατηγορηματικά οτι πρόκειται για δημόσια ομολογία .
.
Τα μόνα σχόλια που θα κάνουμε γιατί η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης κι ας κατέβασαν αμέσως  τα εμετικά σχόλιά τους τα οποία έχουμε πλέον αποθηκεύσει ,είναι οτι πλέον παγκοσμίως οι επιστήμονες συμφωνούν και τα στοιχεία είναι συντριπτικά της τάξης του 90% οτι οι άνθρωποι που με έλλειψη πλήρους συναισθηματικού αμοραλισμού για τις πράξεις τους σε ζώα τις ίδιες πράξεις αργά ή γρήγορα θα κάνουν και στους ανθρωπους .
.
Εμείς κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και οι αρμόδιοι ας το λάβουν υπόψη τους .
Τέλος υπενθυμίζουμε οτι το διοικητικό και άμεσα καταβαλλόμενο πρόστιμο είναι 30.000 ευρώ και αυτή που θα ” σκούξει ” πλέον θα είναι η τσέπη τους .
 .
Το λυπηρό και το θλιβερό είναι , ότι δύο νέοι άνθρωποι έχουν πλήρη αναλγησία στο βασανισμό πλήρως συναισθανόμενων πλασμάτων .
Τα οκτώ σκάγια στο μικρό σώμα της γάτας καταδεικνύουν τον  ανησυχητικό βαθμό  έλλειψης συναισθηματικού I.Q  των δύο αυτών ατόμων .
Η ιδιότητα συγγενικού του προσώπου , ως μέχρι πρόσφατα Αντιδημάρχου στον Δήμο Αποκορώνου ,δεν μας αφορά .
.
Παραθέτουμε μέρος των δημοσιευμάτων καθώς και την ανάρτηση του συλλόγου μας
.
.
που έτρεξε αμέσως στις εκκλήσεις πολιτών και μετέφερε την δύστυχη γάτα στην κτηνίατρο καθώς και τον πόνο όλων μας για τις τελευταίες στιγμές της γατούλας ..
.
.
.
.
 .
Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων Η Προστασία των Ζώων.
.

                                                                 Νατάσα Βυσσίνου Μπομπολάκη

Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας