Στις 10 και 11 Ιουνίου πραγματοποιείται στο Ηράκλειο και στα Χανιά αντίστοιχα, ένα  εξαιρετικής σημασίας  σεμινάριο  για την συμπεριφορά των ζώων .

Τι μας λένε τα ζώα με τη γλώσσα του σώματος ;
Είναι τα αδέσποτα επιθετικά ;
Πως τα αντιμετωπίζουμε ;
Η Ομοσπονδία μας στηρίζει  την διοργάνωση του σεμιναρίου αυτού που πραγματοποιείται απο τον επιστημονικό  συνεργάτη  της Δρ . Χρήστο Καραγιάννη  , τον μόνο Έλληνα Κτηνίατρο-Συμπεριφοριστή  και πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένο ως  ειδικό στην αντιμετώπιση των προβλημάτων συμπεριφοράς, και ένα από τους 35 κτηνιάτρους στην Ευρώπη με την ειδικότητα αυτή. 
.
Καλούμε τους αρμόδιους για τα ζώα συντροφιάς των Δήμων των νομών της Κρήτης να παρακολουθήσουν το εξαιρετικά διαφωτιστικό αυτό σεμινάριο , ώστε απο θέσεις πια επιστημονικές να μπορούν να αντιμετωπίζουν  τα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά την διαχείριση των αδέσποτων ζώων .
.
Καλούμε τους φίλους , τα μέλη και τα σωματεία της Ομοσπονδίας στην Κρήτη να  ενημερωθούν παρακολουθώντας τα όσα διαφωτιστικά και απολύτως επιστημονικά θα ακουστούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου .
.
Kαλούμε τους δασκάλους και γονείς να το παρακολουθήσουν , ώστε  να εξοπλιστούν με γνώσεις απαραίτητες για την σωστή και υπεύθυνη  ενημέρωση των μαθητών και παιδιών τους .
 .
Το κόστος συμμετοχής στην παρουσίαση του Pets Pro Academy ,  ενός επαγγελματικού φορέα , είναι μικρό σε σχέση με το πραγματικό εργαλείο  που θα αποκτήσουν στην κατανόηση της συμπεριφοράς των κατοικιδίων ζώων , όσοι το παρακολουθήσουν .
Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
.
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο
.