Η γνωστή δημοσιογράφος,σεναριογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα υιοθέτησε τη μικρόσωμη σκυλίτσα που εγκατέλειψαν στη Χρυσή Ακτή-ένα από τα γνωστότερα σημεία εγκατάλειψης αδέσποτων στα Χανιά- μαζί με τα κουτάβια της,τα οποία κάποιος πέταξε μέσα σε κάδο σκουπιδιών.

Υπενθυμίζουμε ότι η σκυλίτσα τράβηξε την προσοχή μέλους μας καθώς προσπαθούσε μάταια να σκαρφαλώσει στον κάδο για να σώσει τα κουτάβια της.

Η αφοσίωσή της και το μητρικό της ένστικτο συγκίνησε πολύ κόσμο και δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα για την υιοθεσία των κουταβιών,αλλά απειροελάχιστα για την υιοθεσία της γενναίας μανούλας.

Η κα Ακρίτα ενημερώθηκε από το διαδίκτυο για την υπέροχη αυτή ιστορία και αρχικά επικοινώνησε μαζί μας για να υιοθετήσει ένα από τα κουταβάκια.

Όταν έμαθε όμως ότι υπήρχε πολύς κόσμος που επιθυμούσε να τα υιοθετήσει,θέλησε να υιοθετήσει τη μανούλα και να την εντάξει στην ήδη πολυμελή οικογένεια της που περιλαμβάνει δύο πρώην αδέσποτα κουτάβια-τον Άρη και την Εύα- καθώς και δύο πρώην αδέσποτες γατούλες.

Η σκυλίτσα και τα λιλιπούτια κουτάβια έχουν επισκεφτεί τον κτηνίατρο και είναι υγιέστατα,τα μωρά δε,είναι μεγαλύτερα του μήνα,όπως είχαμε γράψει αρχικά,αλλά λόγω του μεγέθους τους,φαινόταν μικρότερα.

Η σκυλίτσα-για την οποία η κα Ακρίτα και η οικογένειά της επέλεξαν το όνομα Λίλλη-είναι περίπου 2 ετών και σε λίγες μέρες θα ταξιδέψει για τη νέα της οικογένεια.

Ψάχνουμε συνοδό για τη μικρή για να μεταφερθεί στην Αθήνα,αφού πλέον έχει “Ραντεβού με την Έλενα” και την περιμένει μια άλλη ζωή,όλο αγάπη και φροντίδα.

Το ένα κουταβάκι έχει ήδη πάει στην καινούρια του οικογένεια στα Χανιά και τις προσεχείς ημέρες θα ολοκληρωθεί η υιοθεσία του και των άλλων δύο.

Ευχαριστούμε όλους σας που ενδιαφερθήκατε για αυτά τα πλασματάκια και θελήσατε να ανοίξετε την αγκαλιά σας…

Ευχαριστούμε την Έλενα που τόσα χρόνια αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη της για τους μικρoύς μας φίλους…

Άλλωστε όπως λέει και η ίδια στο βιβλίο της “Γεννήθηκα ξανθιά”:

“Η καρδιά δεν έχει θυρίδες να βάζεις λουκέτο.Να ξεχάσεις το κλειδί κάτω από τις κάλτσες.

Όποιος πονάει το ζώο πονάει τον άνθρωπο.Ο καλός ό μύλος όλα τα αλέθει.Όλα τα χωράει.

Κι ας μην αντέχει…

Διαβάστε επίσης:

Πέταξαν τα κουτάβια της σε κάδο και προσπαθούσε να τα βγάλει με κάθε τρόπο!!!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ…