Η Taya ήθελε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα….Μάλλον το έχει μετανιώσει όμως καθώς κατά τη διάρκεια των διακοπών της περιέθαλψε 4 γατάκια.Τρία ημίτυφλα που βρήκε σε έναν κάδο και τα οποία θα αναλάβει η κα Βρόμπελ και μια γατούλα πολυτραυματισμένη από τροχαίο.

Η Taya θα φύγει σε δύο μέρες αλλά η γατούλα δε μπορεί να επανενταχθεί γιατί είναι χειρουργημένη.

Δεν υπάρχει κανένας εθελοντής να την αναλάβει γιατί πρέπει να είναι σε ήρεμο περιβάλλον και τα σπίτια μας είναι γεμάτα ζώα-στην πλειοψηφία άρρωστα και τραυματισμένα σκυλάκια και είναι επικίνδυνο για τη γατούλα.

Η έκκληση της Taya:

“Βρήκα στο δρόμο αυτό το γάτο. Είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο. Είχε δυο πολύ δύσκολα χειρουργεία. Το ένα έγινε πριν από δυο εβδομάδες στο σαγόνι του. Το δεύτερο χειρουργείο έφτιαξε τη λεκάνη του, όπου του επέτρεψε να περπατήσει ξανά και να έχει μια φυσιολογική ζωή. Είμαι τουρίστρια και φεύγω από την Κρήτη στις 31 Αυγούστου. Αυτός ο γάτος θέλει χρόνο για να αναρρώσει από το δεύτερο χειρουργείο και έτσι χρειάζεται ένα σπίτι. Δεν είμαι από την Κρήτη και δεν ξέρω πως να τον βοηθήσω… Βοηθήστε να του σώσουμε τη ζωή. (Θα πληρώσω όλα τα έξοδα).”

Παρακαλούμε πολύ όποιος μπορεί να προσφέρει μια γωνιά σε αυτό το πλάσμα μέχρι να αποθεραπευτεί.Δεν έχει κάποια αναπηρία,ούτε θα έχει πρόβλημα στο μέλλον,αλλά το χειρουργείο είναι πρόσφατο.O γατούλης είναι πολύ ήρεμος.

Ας βρεθεί κάποιος να της αλλάξει τη γνώμη για τη φιλοζωική μας κουλτούρα….