Παράπλευρες συνέπειες της ηθικής σήψης;pzsespfpo 

Μια ιδιαζόντως ειδεχθής, πρωτόγνωρη για το είδος του ζώου για τα ελληνικά δεδομένα πράξη και ταυτόχρονα αποτρόπαια κακοποίηση ζώου και συγκεκριμένα θηλυκού σκύλου, έλαβε χώρα πρόσφατα στην Αθήνα.

Αφορά τον βιασμό του ζώου από Πολωνό υπήκοο, κάτοικο Αθηνών, ο οποίος και οδηγήθηκε στην ελληνική δικαιοσύνη και καταδικάστηκε με την ποινή 2 χρόνια φυλάκισης με αναστολή και 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

 

Η παρά την θέληση τέλεση της γενετήσιας πράξης οποιουδήποτε εμβίου όντος, ανθρώπινου ή μη, αποτελεί μια βδελυρή και βεβαίως καταδικαστέα από την κοινωνία μας πράξη.

Βέβαια θα πρέπει να αναφερθούμε και στο γεγονός, ότι βιασμοί ζώων και ιδιαίτερα αιγών και προβάτων συμβαίνουν συχνά στην ελληνική επαρχία, γεγονός το οποίο δεν θα πρέπει να το παραβλέπουμε και να αντιδρούμε μόνο σε βιασμούς ζώων συντροφιάς.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αποτελούν μεμονωμένα περιστατικά και όχι παράπλευρες συνέπειες της ηθικής σήψης, που διέρχεται η χώρα μας κατά τα τελευταία χρόνια.

Θέλουμε να είμαστε περήφανοι για την Ελλάδα και θα παλέψουμε με κάθε τρόπο και από το δικό μας μετερίζι για να φέρουμε ξανά στην επιφάνεια παροπλισμένα ιδανικά, αξίες και οράματα για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ &
Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 115 ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ