Ο Κουκλοθίασος ΄΄Τεχνόπολις΄΄ και το 2ο Γυμνάσιο Χανίων στηρίζουν το Φιλοζωικό Σύλλογο ”Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ΄΄ και σας προσκαλούν να απολαύσετε τη μαγεία του Κουκλοθεάτρου στο διαχρονικό παραμύθι “Ο μικρός Πρίγκηπας” που τόσο αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους.

Μαύρο θέατρο, θέατρο σκιών και γιγαντόκουκλες σε συνδυασμό με την υπέροχη μουσική,τους παιδαγωγικούς συμβολισμούς αλλά και τα διαχρονικά μηνύματα της φιλίας και της αγάπης, κάνουν το έργο αυτό μοναδικό και κλασικής αξίας τόσο στον κόσμο της λογοτεχνίας όσο και της πραγματικής ζωής καθώς οι αξίες που προβάλλει, δυστυχώς πλήττονται καθημερινά και η ανάδειξη τους ξανά σε πρωταρχικής σημασίας στην κλίμακα των αξιών, είναι επιτακτική ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε!

koyklo1

Ο κουκλοθίασος ΄΄Τεχνόπολις΄΄ γνωστός σε όλη την Ελλάδα μέσα από τις περιοδείες του στα σχολεία της χώρας αφουγκράστηκε το κάλεσμα του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων για άμεση οικονομική ενίσχυση καθώς το χρέος του στους κτηνιάτρους της πόλης μας είναι πλέον μεγάλο και τα έσοδα ανύπαρκτα αφού ο Σύλλογος αποτελείται από εθελοντές δηλαδή στηρίζεται αποκλειστικά στην ιδιωτική πρωτοβουλία αφού η Πολιτεία εξακολουθεί να είναι απούσα.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής πέρα απ΄την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου είναι η αλληλοϋποστήριξη και η αλληλεγγύη των κοινωνικών ομάδων της πόλης μας που προάγουν τον πολιτισμό και την τέχνη, τη φιλανθρωπία αλλά και τη φιλοζωία, έννοιες άρρηκτα δεμένες μεταξύ τους αφού η μία δεν αναιρεί την άλλη αλλά μάλλον τη συμπληρώνει και τη συνοδεύει ταυτόχρονα!

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου, στις 11.00 το πρωί, στο χώρο του ιστορικού 2ου Γυμνασίου Χανίων στην Οδό Κοραή.

Ο σύλλογός μας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Διευθυντή κο Αθανασάκη Αντώνη για τη φιλοξενία αλλά και την άμεση ανταπόκρισή του  καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη βοήθεια του.

Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Σύλλογο για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων της πόλης μας.

Δείτε ένα απόσπασμα από την παράσταση:

{youtube}L39zp3MQZ2M{/youtube}