Στην ιστοσελίδα www.diagnovet.gr δημοσιεύτηκε χθες και όχι στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου η ομόφωνη απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του Π.Κ.Σ. στην οποία αναφέρεται, ότι θα συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία θα μεριμνήσει για την οργάνωση και λειτουργία δικτύου εθελοντών κτηνιάτρων για την πραγματοποίηση στειρώσεων ζώων.

Το www.zoosos.gr επικοινώνησε με την πρόεδρο του Π.Κ.Σ., Αθηνά Τραχήλη, και ζητήσαμε να μας σταλεί η σχετική ανακοίνωση.

PKS_anakoinosi_0

Πρόκειται για ένα πραγματικά ευχάριστο νέο το οποίο θα βάλει τέλος στη διαρκή αντιπαράθεση μεταξύ του Π.Κ.Σ. και των εκπροσώπων των κατά τόπους φιλοζωικών σωματείων, οι οποίοι αδυνατούν εν μέσω κρίσης να καλύπτουν τα νοσήλεια, τα φάρμακα και τις αμοιβές για αυτές τις επεμβάσεις που είναι όμως απολύτως απαραίτητες!

Είναι πραγματικά ευχάριστο γιατί ο Π.Κ.Σ. δείχνει πλέον έμπρακτα πως αντιλαμβάνεται την ανάγκη, να προχωρήσουν οι εθελοντές – κτηνίατροι σε μαζικές στειρώσεις αδέσποτων ζώων, αφού αυτός είναι ο μόνος τρόπος για τη διαχείριση του ήδη τεράστιου πληθυσμού των αδέσποτων σκυλιών και γατιών, που ζουν στη χώρα μας.

Αναδημοσίευση από www.zoosos.gr

Σχόλιο δικό μας.

Αρκεί να μην μείνει μόνο στην ανακοίνωση!!!