Σχεδόν κάθε μέρα λαμβάνουμε μηνύματα για τον “παππού” των δικαστηρίων.Είναι ο γέρικος σκυλάκος με τον όγκο που πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν κάνουμε κάτι.

Η αλήθεια είναι ότι ο σκυλάκος παρακολουθείται από κτηνίατρο και χαίρει περίσσειας φροντίδας από την κα Ρένα,την Ελευθερία και τον Κώστα.

Ο όγκος του «Παππού» των δικαστηρίων έχει μεγαλώσει πολύ. Όμως δεν φαίνεται ότι πονάει, τρώει με όρεξη, τρέχει, γαυγίζει, κουνάει την ουρά του..
Δυσκολεύεται βέβαια στην κίνηση, καθώς είναι πια σαν να κρατάει ένα ολόκληρο καρπούζι κάτω από την μασχάλη του!

pappoys

Σήμερα πήγαμε και πάλι στον κτηνίατρο για επανεξέταση. Έβγαλε ακτινογραφία και έκανε αιματολογικές εξετάσεις για να δούμε αν τυχόν θα αντέξει το ενδεχόμενο μιας επέμβασης.. Ο λόγος που δεν την αποφασίζαμε μέχρι σήμερα ήταν ότι είναι πιθανό, «ανοίγοντάς» τον, η κτηνίατρος να δει μια κατάσταση η οποία δεν θα επιδέχεται επέμβασης.. Τώρα όμως φαίνεται ότι αυτή είναι η μόνη λύση, καθώς αργά ή γρήγορα ο «Παππούς» θα καθηλωθεί από το μέγεθος του όγκου.

Σε τρεις μέρες θα έχουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, οπότε θα ξαναενημερώσουμε.
Όλα τα έξοδα της κτηνιατρικής περίθαλψης του σκυλάκου τα έχει αναλάβει φιλόζωη συμπολίτης μας την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Ο σκυλάκος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών συμπολιτών μας και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αλλά έχει ενοχλήσει και την …αισθητική άλλων τόσων,οι οποίοι ζητούν την απομάκρυνσή του από τον χώρο γιατί δεν θέλουν να αντικρύζουν αυτό το …θλιβερό θέαμα.Άλλοι το εκφράζουν ανοιχτά και άλλοι το καλύπτουν πίσω από τη μάσκα του δήθεν ενδιαφέροντος.

Αν σας ενδιαφέρει τόσο ο σκυλάκος γιατί δεν τον πήγε κανείς στον γιατρό ώστε να τον απαλλάξει από το “μαρτύριό” του ή δεν έκανε καμμία προσπάθεια να του βρει μια οικογένεια;

ενημέρωση 11/2/15

Ο παππούς τα κατάφερε!!!Μετά από ένα δύσκολο τετράωρο χειρουργείο,αφαιρέθηκε όλος ο όγκος.Πριν λίγο ξύπνησε και αναρρώνει.Χρειάστηκε όμως να ακρωτηριαστεί το ένα ποδαράκι του γιατί ο όγκος είχε προχωρήσει στους ιστούς του ποδιού.Σίγουρα θα είναι περισσότερο χαρούμενος χωρίς να κουβαλάει όλο αυτό το βάρος που συνεχώς μεγάλωνε,και ας είναι πλέον τρίποδος!!!Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν οικονομικά και καλύφτηκαν όλα τα έξοδα του παππούλη.