Πριν από περίπου ενάμισι χρόνο μας ενημέρωσαν ότι στον Πλατανιά οι ένοικοι που ήταν χρήστες τοξικών ουσιών είχαν φύγει από το σπίτι και εγκατέλειψαν ένα σκύλο στην αυλή.Οι γείτονες μας είπαν ότι υπήρχε και ένα δεύτερο σκυλάκι το οποίο το είχαν μέσα στο σπίτι αλλά δεν το έβλεπαν.

Η κα Μπομπολάκη πήγε στο σπίτι με την αστυνομία και εντόπισε το ένα σκυλί στην αυλή σε άσχημη κατάσταση.

Με εισαγγελική παραγγελία,άνοιξαν το σπίτι όπου η κατάσταση  ήταν τουλάχιστον τραγική.Η δυσωδία ήταν τρομακτική,τόνοι σκουπιδιών και περιττωμάτων παντού.

Ο αστυνομικός δεν άντεξε να μπει στο σπίτι.

Η κα Μπομπολάκη,φορώντας σακούλες στα πόδια και παραμερίζοντας τα σκουπίδια,κατάφερε μετά από τουλάχιστον μισή ώρα,να εντοπίσει ένα ημιιθανές μικρόσωμο γκριφόν-κανίς,τρομοκρατημένο και πλήρως φοβικό.

Περιθάλψαμε τη Μελίτα-έτσι την ονομάσαμε- και την προωθήσαμε για υιοθεσία.

Melita

Και τις δύο φορές που υιοθετήθηκε στα Χανιά,μας την επέστρεψαν πίσω ως ανυπότακτη,δυσπροσάρμοστη και επιθετική.

Πριν ένα χρόνο,μια οικογένεια από το Λεβερκούζεν της Γερμανίας,που έχει κατάστημα πώλησης ζωοτροφών,συγκινήθηκε από την ιστορία της Μελίτας και αποφάσισε να την υιοθετήσει.

Η υιοθεσία έγινε μέσω του σωματείου “Η μικρή Κιβωτός του Νώε”-πρόεδρος του οποίου είναι η κα Σίλκε Βρόμπελ-η οποία κανόνισε όλες της διαδικασίες προκειμένου η Μελίτα να φτάσει στην καινούρια της οικογένεια.

Σήμερα η Μελίτα είναι τρισευτυχισμένη και όπως μας ενημέρωσαν οι νέοι της γονείς,δεν είχε κανένα πρόβλημα προσαρμογής.

Είναι δε,τόσο ευχαριστημένοι,που κάνουν συνεχώς δωρεές στο σωματείο της κας Βρόμπελ,στο όνομα της Μελίτας.

Η τυχερή σκυλίτσα, σας στέλνει την αγάπη της και εύχεται σε όλους χρόνια πολλά και έναν κόσμο χωρίς αδέσποτα!!!

Να ευχηθούμε περαστικά στην κα Σίλκε Βρόμπελ που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και ελπίζουμε στην πιο γρήγορη ανάρρωση…