Πριν τρεις ημέρες,η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κα Μπομπολάκη,δέχτηκε επώνυμη καταγγελία από κάτοικο του Κοντομαρίου του δήμου Πλατανιά για τη δηλητηρίαση των τριών δεσποζόμενων σκύλων του στον αύλειο χώρο του σπιτιού του .

Την ίδια αυτή ημέρα  δηλητηριάστηκαν στην ίδια περιοχή άλλα 4 σκυλιά .
Η καταγγελία αφορούσε συγκεκριμένο πρόσωπο  εναντίον του οποίου και κατατέθηκε στο Α.Τ. Γαλατά μήνυση και κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία χωρίς όμως να ανευρεθεί ο φερόμενος ως δράστης της δηλητηρίασης των ζώων.
Το άτομο αυτό συχνά απειλούσε ότι ” θα τα τακτοποιήσει με λουκουμάκια τα ζώα ”  , κατά δεν τον καταγγέλλοντα  ενέχεται για πολλές δηλητηριάσεις ζώων στην ίδια αυτή περιοχή εδώ και πολύ καιρό
Βρέθηκαν τα δολώματα με το δηλητήριο δίπλα στη νεκρή σκυλίτσα το δε άλλο σκυλί , ένα κουτάβι της  3 μηνών βρέθηκε πυροβολημένο εξ επαφής μάλλον με αεροβόλο όπλο.
Η υπηρεσία σήμανσης της ασφάλειας πήρε φωτογραφίες των νεκρών ζώων τα δε δύο σκυλιά μεταφέρθηκαν στην κτηνιατρική υπηρεσία για τοξικολογικό έλεγχο.
Από ότι πληροφορούμαστε η παραβατική αυτή κατάσταση συνεχίζεται για χρόνια και κάποιοι  του δίνουν άφεση αμαρτιών αφήνοντάς τον να εγκληματεί ανενόχλητος.
Σε σημερινό δε τηλεφώνημα ενημερωθήκαμε , οτι βρέθηκε κι άλλο σκυλί νεκρό κοντά στην εκκλησία.
Θα κάνουμε ο, τι μπορούμε για να σταματήσει αυτό το έγκλημα κατά  αθώων  πλασμάτων.
Σύμφωνα δε πάλι με πληροφορίες ο δράστης  κυκλοφορεί συνέχεια με  ένα ωαεροβόλο με το οποίο σκοτώνει συνεχώς πουλιά  .
Ελπίζουμε οι αρχές να καταβάλουν κάθε προσπάθεια ,ώστε να τιμωρηθεί με την μεγαλύτερη των ποινών το ανθρωποειδές αυτό.