pzsespfpoΣυνεχίζεται από τα αρμόδια υπουργεία η λύσσα κατά των αδέσποτων .
Τελευταίο κρούσμα αυτό της υφυπουργού Υγείας κας Μακρή, που παρεπιπτόντως από “καραμπόλα” βρέθηκε στην Βουλή.
Το δε ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ πλασάρει με λυσσύποπτο τρόπο τα ποσοστά που παρουσιάζει .

Πομπώδης, παραπλανητικός και αντιεπιστημονικός ο λόγος της στην Βουλή , βασισμένος βέβαια στα επίσης παραπλανητικά στοιχεία του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ, που από καιρό τώρα προσπαθεί να στοχοποιήσει και εξοντώσει τα αδέσποτα, αλλά δεν τα καταφέρνει και ούτε θα τα καταφέρει.

ΚΑΝΕΝΑ από τα 376 αυτά άτομα, που – καθοδηγούμενα από τις απαράδεκτες εγκυκλίους, σποτ σας κλπ.- οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, και που δαγκώθηκαν από σκύλο ή γάτα,ΔΕΝ ΕΙΧΕ λύσσα .

Αυτό το συμπέρασμα έπρεπε να αναδείξετε κα Μακρή και κύριοι του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ , που τόοοοοσο ενδιαφέρεστε για την υγεία του ελληνικού λαού!!!!!!!!!!!

Επίσης αναρωτιόμαστε, που θα βάλετε αυτούς τους 376 λυσσασμένους ανθρώπους τώρα που κλείσατε τόσα νοσοκομεία και εξανεμίσατε την δημόσια υγεία;

Αλήθεια τα νοσοκομεία σας είναι εφοδιασμένα με τα εμβόλια της λύσσας ή μόνο λόγια και κινδυνολογία περί δήθεν λύσσας εκπονείτε;

Διαβάστε κύριοι , με τα ζωοφοβικά σας συμπεράσματα , πόσα ζώα δηλητηριάστηκαν ή σκοτώθηκαν λόγω του πανικού που σπείρατε.

Σας καλούμε να σταματήσετε τώρα την κινδυνολογία που έχετε ξεκινήσει και να συνέλθετε από τον βαθιά χειμερία νάρκη στην οποία βρισκόσασταν τόσα χρόνια.

Οι μαζικές δηλητηριάσεις αδέσποτων στην χώρα μας εντείνονται και απόλυτα υπεύθυνοι γι αυτό είναι το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το Υπουργείο Παιδείας.

Καλείστε να ανακαλέσετε τα ψευδή συμπεράσματά σας το συντομότερο δυνατόν, διαφορετικά θα σας εγκαλέσουμε στα ελληνικά δικαστήρια για σπορά ψευδών ειδήσεων και για ηθική αυτουργία για τη θανάτωση πολλών εκατοντάδων μέχρι σήμερα αδέσποτων, λόγω πανικού των πολιτών .

Άμεσα και με κάθε πρόσφορο τρόπο – και κυρίως στην τηλεόραση – να ανακαλέσει το Υπουργείο σας τις τραγελαφικές, επαίσχυντες δηλώσεις της κυρίας Υφυπουργού Υγείας, ότι δήθεν έπεσαν θύματα λυσσασμένων ή λυσσύποπτων ζώων 376 άνθρωποι μέχρι σήμερα, δηλώσεις οι οποίες έχουν κάνει τον γύρο της Ελλάδας και όχι μόνο, και έχουν εμφανέστατο σκοπό την δημιουργία πανικού και την έμμεση εξόντωση των αδέσποτων ζώων.

Η Ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ Ρουμανία , όσο και αν το θέλετε ή το επιδιώκετε, εκεί στα υπουργεία σας.

Ότι συνέβαινε τόσα χρόνια , συμβαίνει και τώρα.

Δεν πήραν ξαφνικά βίζα οι κόκκινες αλεπούδες το 2012 και πέρασαν τα σύνορα.

kokalepoy

Οι φαρμακοβιομηχανίες εμβολίων λύσσας αποφάσισαν ότι η Ελλάδα έχει λύσσα και το πειθήνιο πολιτικό προσωπικό της χώρας συνοδοιπορεί.

Καλούμε τα συναρμόδια Υπουργεία να δηλώσουν σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι η χώρα μας είχε ανέκαθεν λύσσα στα άγρια ζώα αλλά ότι ουδέποτε κανείς αρμόδιος δεν είχε πράξει δειγματοληπτικούς ελέγχους ώστε να το γνωρίζουν, και ότι αν κινδυνέψει κόσμος θα πρέπει να στραφεί εναντίων των Δημάρχων που έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τον Νόμο και δεν εφαρμόζουν εμβολιασμούς και στειρώσεις στα αδέσποτα ζώα με σκοπό τον βιολογικό φραγμό της νόσου από τον άνθρωπο.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, η Ομοσπονδία μας δηλώνει ότι θα ζητήσει την συνδρομή όλων των Ευρωπαϊκών Φιλοζωικών Οργανώσεων – και να είναι βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούν – ενώ θα προχωρήσει σε μαζικές κινητοποιήσεις και δημόσιες δηλώσεις που θα τους ξεσκεπάσουν.

Αυτή είναι η τελευταία επιστολή για την λύσσα που αποστέλλουμε και στα τρία συναρμόδια Υπουργεία.

Εφόσον δεν καταλαβαίνουν από τα λόγια, μάλλον μας πετάνε το γάντι για πράξεις. Και εμείς θα το σηκώσουμε. Να είναι σίγουροι γι αυτό.

Η Ομοσπονδία μας θα ξεκινήσει άμεσα μαζική ενημέρωση του πολίτη μέσω τοπικών τηλεοπτικών σταθμών, ραδιοφώνων, έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, αφισοκόλλησης με σκοπό να ξεσκεπάσει στο έπακρο τις προθέσεις τους, αλλά και την πραγματική κατάσταση της Λύσσας στην χώρα μας.

Αν δεν απατόμαστε δε , πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές , οι ευρωεκλογές και ανά πάσα ώρα και στιγμή οι βουλευτικές, και εκεί 1.500.000 πολίτες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αγωνίζονται ΚΑΙ για τα ζώα θα μιλήσουν με την ψήφο τους για όλους αυτούς τους σωτήρες καρεκλοκένταυρους.

Ένα σποτ , τόσα χρόνια, τα υπουργεία τους – για τον περιορισμό των αδέσποτων, για την μη εγκατάλειψη και την στείρωση των δεσποζόμενων ζώων ,για την μη κακοποίηση των ζώων γενικά – είναι ανίκανα να φτιάξουν .

Ή μήπως συνειδητά δεν το κάνουν;

Τα κυκλώματα εκμετάλλευσης των ζώων βρίθουν και το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας έχει συνηθίσει στις διαπλοκές.

Αρκετά με τους πολυξερόπουλους βουλευτές και υπουργούς. Τώρα θα μιλήσουν οι πραγματικοί γνώστες και αυτά που θα ειπωθούν δεν θα τους αρέσουν καθόλου.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ