Τις ώρες που κανείς δεν τα βλέπει τα τηλεοπτικά κανάλια μεταδίδουν – στο πλαίσιο της ανύπαρκτης ευαισθησίας τους για όσα συμβαίνουν στα ζώα και το περιβάλλον – το διαφημιστικό της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας που επιδιώκει να μας ευαισθητοποιήσει σχετικά με τους κινδύνους οι οποίοι απειλούν με εξαφάνιση τη Νανόχηνα και άλλα είδη.

Δείτε το video
{youtube}CfUZpH3qJB0&list=UUo-4gzyfRAaIjF0JIWBdplQ{/youtube}

«Μην τους δίνει τη χαριστική βολή»

Στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE+ για τη Νανόχηνα, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής καλεί όλους μας να συμμετέχουμε ενεργά κατά του φαινομένου της λαθροθηρίας, με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση ενός βιώσιμου περιβάλλοντος για όλα τα είδη στοχεύοντας στην αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με τα άλλα είδη ζώων.

Ornithologikispot

Ακούστε εδώ το ραδιοφωνικό σποτ κατά της λαθροθηρίας στους υγροτόπους της Βόρειας Ελλάδας σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE+ για τη Νανόχηνα.

Για τις ανάγκες του σποτ, ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Σερβετάς παραχώρησε ευγενικά τη φωνή του, στηρίζοντας ενεργά την καμπάνια κατά της λαθροθηρίας και το πρόγραμμα αυτό.

Περισσότερα για το πρόγραμμα δείτε εδώ.

Πηγή:  www.zoosos.gr