Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συλλόγου μας στη μπυραρία του Ρούντυ στην οδό Καλλεργών.

Τις  εντυπωσιακές vegan βασιλόπιτες τις έφτιαξε με πολύ μεράκι το μέλος μας Έλενα Μαμμή-Γαλάνη και ήταν τόσο όμορφες που λυπόμασταν να τις κόψουμε.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Δούρης και όταν μας ρώτησε τι κερδίζει, του υποσχεθήκαμε ότι το επόμενο  τραυματισμένο που θα περιθάλψουμε θα είναι το δικό του… δώρο για το 2017.

Την ίδια μέρα διενεργήθηκαν και οι εκλογές του συλλόγου μας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου,αφού είχε λήξει η θητεία του προηγούμενου.

Το νέο συμβούλιο διετούς θητείας που συστάθηκε αποτελείται από τους παρακάτω:

Έφη Τσεκμέζογλου-Πρόεδρος

Ευτυχία Πενταράκη-Αντιπρόεδρος

Άντζελα Νικολάου-Γραμματέας

Στέλλα Κοτσιφάκη-Ταμίας

Ηρώ Λαβεντζάκη-Μέλος

Ιωσήφ Σκαμνάκης-Μέλος

Έλενα Μαμμή-Γαλάνη-Μέλος

Στην κοπή πίτας παρευρέθηκε και η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Περιβαλλοντικής και Φιλοζωικής Ομοσπονδίας κα Νατάσσα Μπομπολάκη,ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας που διατέλεσε χρόνια πρόεδρος,βάζοντας τη δική της σφραγίδα στην πορεία του συλλόγου και αφήνοντας μεγάλη παρακαταθήκη στους νεότερους να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που άρχισε,σε εποχές που η   φιλοζωία στην πόλη μας αντιμετωπιζόταν με απόλυτη δυσπιστία.

Αποφασίσαμε να την κάνουμε επίτημη πρόεδρο,άλλωστε ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να είναι από τα πιο ενεργά μέλη του συλλόγου μας και είναι πάντα δίπλα μας και σε θεωρητικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο και μας δίνει λύσεις με την πολύχρονη εμπειρία της.