Σήμερα το μεσημέρι μέλος μας περνούσε από την οδό Ρούφου στην περιοχή των δικαστηρίων και άκουσε ένα γατάκι να κλαίει.Το γατάκι είχε εγκλωβιστεί στη μηχανή ενός αυτοκινήτου και δεν μπορούσε να βγει.

Σύντομα μαζεύτηκαν περίοικοι αλλά ήταν αδύνατον να απεγκλωβίσουν το γατάκι,το οποίο είχε τρομοκρατηθεί και είχε γαντζωθεί στο μπροστινό μέρος της μηχανής.

Προσπαθήσαμε επί μιάμισι ώρα να το δελεάσουμε με τροφή,αφήσαμε σημείωμα στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και τη στιγμή που είχαμε απελπιστεί εμφανίστηκε για να πάρει το αυτοκίνητό του.

Παρόλο που άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου,ήταν αδύνατον να το βγάλουμε γιατί ήταν εξαιρετικά τρομαγμένο και είχε σφηνώσει στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

               o Ράιαν αμέσως μετά τη διάσωσή του…

Ο Παύλος Παπαδάκης,ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, αποφάσισε να κάνει ότι ήταν δυνατόν για να σωθεί το γατάκι.Έτσι στην αρχή ξεβίδωσε τον προφυλακτήρα και στη συνέχεια το δεξί φανάρι του αυτοκινήτου του!!!!

Όταν πλέον είχαν αφαιρεθεί τα εξαρτήματα, καταφέραμε να πιάσουμε τον μικρό εισβολέα που αμέσως κούρνιασε στην αγκαλιά μας και τον μεταφέραμε σε ασφαλές μέρος όπου θα φιλοξενηθεί προσωρινά.

Αφού αποπαρασιτώθηκε γιατί ήταν γεμάτος ψύλλους,έφαγε με όρεξη,προσπέρασε όλους τους χώρους του σπιτιού και μετά πήγε και τρύπωσε πίσω από το… πλυντήριο.

Για ένα πράγμα είμαστε απολύτως σίγουροι:

Tο όνειρο του μικρούλη και  ατακτούλη Ράιαν είναι να γίνει…μηχανικός,αλλά του λείπει ακόμη η ..τεχνογνωσία.

Εμ,από μικρά φαίνονται τα ταλέντα του καθενός!!

Ψάχνουμε υιοθεσία για αυτόν τον ατρόμητο εξερευνητή,είναι περίπου δύο μηνών και είναι υγιέστατος!

Ευχαριστούμε τον κο Παπαδάκη για την αγόγγυστη βοήθεια που μας πρόσφερε!