Πριν ένα μήνα ο μικρούλης  γκριφονάκος εγκαταλείφθηκε σε ερημική περιοχή, κοντά στις Μουρνιές,από τον “κηδεμόνα” του.

Στην περιοχή υπήρχε μια μάντρα οικοδομικών υλικών που άκουσαν τις στριγκλιές από τα λάστιχα ενός αυτοκινήτου που έφευγε αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα.Πρόλαβαν να δουν ότι ήταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο.

Στην άκρη του δρόμου είδαν να στέκεται τρέμοντας ένα μικρό σκυλάκι.Προσπάθησαν να το πλησιάσουν αλλά ήταν πολύ φοβικό.

Άφηναν καθημερινά φαγητό και νερό και σιγά σιγά ξεθάρρεψε.Διαπίστωσαν ότι φορούσε και αντιπαρασιτικό κολλάρο.

όταν εγκαταλείφθηκε πρώτη φορά...

όταν εγκαταλείφθηκε πρώτη φορά…

Ο μικρούλης άρχισε να τριγυρίζει στην περιοχή και το προηγούμενο Σάββατο που πήγαν να τον ταίσουν τον βρήκαν ακίνητο στην άκρη του δρόμου.Είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο αλλά τον εγκατέλειψαν αβοήθητο.

Δεύτερη εγκατάλειψη,διαφορετικού είδους…

Ειδοποιήθηκε ο σύλλογος μας και τον μεταφέραμε στον κτηνίατρο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί δυνατό χτύπημα και δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του αλλά ευτυχώς δεν είχε υποστεί βλάβη η σπονδυλική του στήλη και η υγεία του θα αποκατασταθεί εντελώς..

Σήμερα ο μικρούλης αναρρώνει,έχει ήδη αρχίσει και σηκώνεται και να τρώει και σε λίγες μέρες θα είναι καλά.Πρέπει να μην μετακινείται πολύ για λίγες μέρες και γιαυτό τον έχουμε δεμένο και πηγαίνει μικρές βόλτες.

Αναζητούμε μια οικογένεια,είναι πολύ φιλικός και ήρεμος και φαίνεται ότι έχει ζήσει μέσα σε σπίτι.

Είναι πολύ νεαρός,περίπου επτά μηνών και ζυγίζει 11 κιλά.

Ευχαριστούμε θερμά τους πρώην “κηδεμόνες” του που όταν τον εγκατέλειψαν δεν του αφαίρεσαν το αντιπαρασιτικό κολλάρο.Ήταν το μοναδικό που χρειαζόταν για να ζήσει ευτυχισμένος…

τηλ επικοινωνίας 6972508147.

Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και microtsip και ελπίζουμε να βρει μια οικογένεια που θα το αγαπήσει και δεν θα το εγκαλείψει ποτέ…