Την Τρίτη έγινε το χειρουργείο του Τσάρλι.

Έχει κοπεί ο νωτιαίος μυελός και δυστυχώς δεν θα ξαναπερπατήσει πια στη ζωή του.

Ο Τσάρλι -Σαρλί- ,ο σκυλάκος που βρέθηκε τραυματισμένος και εγκαταλελλειμένος στο Γαλατά Χανίων ,βγήκε σήμερα από την εντατική και θα το πάρει εθελόντρια από την Θεσσαλονίκη.

Μόλις αναρρώσει από το χειρουργείο θα δούμε , αν υπάρχει περίπτωση να κινείται με καροτσάκι πράγμα και αυτό δύσκολο ενώ θα προσπαθήσουμε να βρούμε υιοθεσία και ας είναι παράλυτος.
Υπάρχουν αρκετοί φιλόζωοι που έχουν υιοθετήσει παράλυτα ζώα.

charlie

Πολλά σκυλιά που υιοθετούνται σε αυτή την κατάσταση βρίσκουν την αγάπη που δεν βρήκαν στην προηγούμενή ζωή τους ,σε οικογένειες που τα δέχονται έτσι και τους αφιερώνονται και έτσι ζουν ευτυχισμένα πολύ περισσότερο από τα χιλιάδες υγιή σκυλιά που ζουν σε βαρέλια στο πουθενά ή αλυσοδεμένα στις αυλές και ξεχασμένα για όλη τους τη ζωή.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα θα το έχει η Εύη Καλαιτζίδου την οποία ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά από τα βάθη της καρδιάς μας.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας προσωπικά και ο σύλλογός μας ευχαριστούμε τους δεκάδες φίλους που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για οικονομική ενίσχυση για τον Τσαρλι,ώστε να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο ποσό για τα έξοδά του.Τα χρήματα κατατέθηκαν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και ιδιαίτερα από την Αθήνα.

Διαβάστε την περιπέτεια του Τσάρλι

Νέα εγκατάλειψη βαριά τραυματισμένου σκύλου!!Επείγουσα μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη!

ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΚΥΛΟΥ ΧΑΝΙΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ