Οι “Anonymous for the voiceless” είναι μια παγκόσμια εθελοντική οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων που ειδικεύεται στον ακτιβισμό του δρόμου.

Χωρίς να χρησιμοποιείται κανενός είδους βία,είναι μια ειρηνική εκδήλωση που σκοπό έχει να ενημερώσει τον κόσμο που το επιθυμεί, για την άσκοπη κακοποίηση των παραγωγικών ζώων και την εκμετάλλευσή τους από τις βιομηχανίες με σκοπό το κέρδος,εστιάζοντας στην ηθική διάσταση του θέματος.

 

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται οποιαδήποτε έμβια μορφή ζωής στον πλανήτη.

Μετά τον επιτυχημένο πρώτο “κύβο της αλήθειας” το περασμένο Δεκέμβριο,το Σάββατο  3 Φεβρουαρίου το απόγευμα,οι “Anonymous” συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της δημοτικής Αγοράς και αρκετοί συμπολίτες μας ενημερώθηκαν μέσα από τα βίντεο,το έντυπο υλικό και τους ομιλητές για τα μαρτύρια των παραγωγικών ζώων πριν καταλήξουν στο πιάτο είτε ως κρέας,είτε ως γαλακτοκομικό προιόν είτε ως οποιοδήποτε άλλο ζωικό παράγωγο και για την ακραία και αυθαίρετη μορφή βίας που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος στα άλλα έμβια όντα.

Παράλληλα η δράση αυτή ενημερώνει για τους τρόπους μετάβασης σε έναν άλλο τρόπο ζωής που στηρίζεται στην καθολική απαγόρευση της εκμετάλλευσης των ζώων.

Πολλά μέλη του συλλόγου μας,που έχουν επιλέξει το βιγκανισμό ως τρόπο ζωής συμμετέχουν στη δράση,γιατί η φιλοζωία δεν εξαντλείται στα ζώα συντροφιάς,αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα όλων των ζώων.

Μετά την επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης,στην ομάδα έχουν προστεθεί και νέα μέλη ,ενώ  εξακολουθεί να μεγαλώνει.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέξει τη στάση ζωής του….

Σκοπός των “Anonymous for the voiceless” είναι να τον ενημερώσει για την ΑΛΗΘΕΙΑ και μετά να αποφασίσει…

Μην κλείνετε τα μάτια στην εκμετάλλευση των ζώων για εμπορικούς σκοπούς,είναι συναισθανόμενα όντα…

Για δηλώσεις συμμετοχής στις δράσεις μας κάντε αίτηση στην παρακάτω σελίδα

https://www.facebook.com/groups/324119751325962/

Δείτε επίσης

https://www.anonymousforthevoiceless.org/

.

Φιλοζωικός σύλλογος Χανίων

“Η Προστασία των ζώων”