Με απόλυτη επιτυχία έγινε η παρουσίαση των οκτώ τηλεοπτικών σποτ ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα των ζώων με την εθελοντική συμμετοχή γνωστών πρωταγωνιστών.Τα σποτ παρουσιάστηκαν εχθές σε συνέντευξη Τύπου της Ομοσπονδίας μας (Π.Φ.Π.Ο) με τον τίτλο: «STOP! Κοίταξε τα μάτια τους!» στις 12:00 στο «Αγγέλων Βήμα» (Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια).

AfisaPFPOSpot

Παρόντες ήταν όλοι οι πρωταγωνιστές και πλήθος καλλιτεχνών,η σεναριογράφος Άννα Ανδριανού και ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Ζερδεβάς.Οι συντελεστές τιμήθηκαν με βιβλία,ευχαριστήριες επιστολές και τιμητικές διακρίσεις.
Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Θεοδόσιος Τάσιος ο οποίος συνεχάρη την ΠΦΠΟ για τη δράση της και την προσπάθεια προαγωγής της φιλοζωικής κουλτούρας.

Η προσπάθεια στηρίχτηκε αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά όσων συμμετείχαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Π.Φ.Π.Ο. και τα γυρίσματα έγιναν σε χώρο που ευγενικά παραχώρησε η εταιρεία «ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Γεωργία Ζώη – Ευάγγελος Τσιρώνης».
Συντονιστής της όλης προσπάθειας εκ μέρους της Ομοσπονδίας ήταν ο κος Πάνος Καφφές.

Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κα Μπομπολάκη-μεταξύ άλλων-επεσήμανε ότι τα ετήσια περιστατικά κακοποίησης στην Κρήτη ξεπερνούν τα χίλια,στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ περισσότερα αφού τις περισσότερες φορές δεν καταγγέλονται ή καλύπτονται από το γνωστό νόμο της “σιωπής”.

Οι παρευρισκόμενοι με την συμβολή της κας Γεωργίας Αγγελοπούλου υπέγραψαν το ψήφισμα για την αναθεώρηση του συντάγματος ώστε τα ζώα να αντιμετωπίζονται ως νοήμονα και συναισθανόμενα πλάσματα, και όχι ως αντικείμενα.
Η Π.Φ.Π.Ο. ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές μεταξύ των οποίων είναι και η Έφη Τσεκμέζογλου και η Χριστιάνα Μπεργκ που έφτιαξαν τις αφίσες καθώς και τις εταιρείες «KΑΜΠΥΛΗ» και «Σκλαβενίτης» που είναι χορηγοί της εκδήλωσης.

Τα σποτάκια θα διακινηθούν μέσω των ΜΜΕ και όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενώ θα κυκλοφορήσουν σύντομα και στα αγγλικά.Aς τα προωθήσουμε όλοι,γιατί “όλοι μαζί μπορούμε”. 

Δείτε τα σποτάκια

1.Για τα “προσφιλή” στην Κρήτη βαρελόσκυλα

2.Για την αναγκαιότητα της στείρωσης

3.Για την άγρια ζωή

4.Για την υπεύθυνη υιοθεσία

5.Για τα δικαιώματα των ζώων

6.Για τις αθρόες εγκαταλείψεις

7.Για τις καθημερινές κακοποιήσεις

8…και να μη ξεχνάμε: Tα ζώα είναι συναισθανόμενα όντα

διαβάστε επίσης

«STOP! Κοίταξε τα μάτια τους!»-Ενημερωτικά βίντεο από την ΠΦΠΟ