Μια διαφορετική όψη απέκτησαν οι τοίχοι του 3ου δημοτικού σχολείου Χανίων,αφού τα μαγικά χέρια της κας Βάσως Τζάλου,τους έδωσαν χρώμα και ζωή.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο άλλαξε η όψη της οδού Κορνάρου,όταν η κα Βάσω φιλοτέχνησε τα κτίρια με τις ζωγραφιές της.

Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν και οι τοίχοι των σχολείων.

.

.

Η κα Βάσω δέχτηκε με χαρά,τη φέραμε σε επαφή με την κα Χρύσα Τερεζάκη και το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε,ενώ όπως μας εκμυστηρεύτηκε η κα Βάσω ήταν μια πολύ ευχάριστη απασχόληση.

Οι ζωγραφιές παρουσιάζουν την άρρηκτη σχέση που έχουμε με το περιβάλλον και τα ζώα κάτι,μια σχέση που πρέπει να ξεκινάει από την παιδική ηλικία,αφού όλοι μοιραζόμαστε τον ίδιο πλανήτη.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του σχολείου :

“Ποιος ευθύνεται για την όμορφη ζωγραφιά;
Μα ο κρυμμένος σκυλάκος που παίζει αριστερά από τα ανέμελα παιδιά!!! Ο πιστός φίλος μας… Ευχαριστούμε τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων που ενέπνευσε την καλλιτέχνιδα κα Βάσω και τα σχολεία (3ο Δημοτικό, 3ο & 4ο Νηπιαγωγεία) στο να συνδεθούν οι έννοιες “παιδί, παιχνίδι, ζώο, πιστός, μαζί, περιβάλλον, χαρά, μοιράζομαι, απολαμβάνω… Ζω! Δημιουργώ…”

.

.

Σας ευχαριστούμε!!

Όποιος έχει δημιουργικές ιδέες και θέλει να τις μοιραστεί μαζί μας για να βοηθήσουμε στην υλοποίησή τους, να επικοινωνήσει με το σύλλογο στο mail: chaniapets@yahoo.gr

Σύλλογος “Η προστασία των ζώων”

.