logo

 

Αγαπητοί φίλοι των ζώων,
Με το παρακάτω θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους αυτούς που έχουν στην καρδιά τους το πρόγραμμα «Γέφυρα Τροφής»

Η Γέφυρα Τροφής:
Στα πλαίσια του προγράμματος «Γέφυρα Τροφής» που ξεκίνησε από τον Οργανισμό «Η Κιβωτός του Νώε», μεγάλες χορηγούμενες ποσότητες τροφών για ζώα, κουτιά μεταφοράς ζώων και τροφών, που είναι τόσο σημαντικά για τους Ελληνικούς Φιλοζωικούς Συλλόγους μας έχουν αποσταλεί από την Γερμανία στην κρήτη περίπου 4 φορές ετησίως ανά εμπορευματοκιβώτιο (κοντέϊνερ).

Ο τερματισμός αυτού του προγράμματος είναι αδιανόητος, παρ’όλα αυτά όμως βρίσκεται κοντά στο χείλος της αποτυχίας. Από τότε που ένας από τους κύριους χορηγούς του προγράμματος αποσύρθηκε, το μέλλον είναι αβέβαιο.

Χωρίς την υποστήριξη που είχαμε μέχρι τώρα, το πρόγραμμα δεν μπορεί να αντέξει και να κρατηθεί στην προηγούμενη μορφή του, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης/επιχορήγησης.

Χωρίς τια εμπορευματοκιβώτια με υλικά και προσφορές τροφών, πολλοί φιλοζωικοί σύλλογοι σίγουρα δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν την δουλειά τους, καθώς εξαρτώνται από αυτήν την υποστήριξη.

Η APAL ανέλαβε να οργανώσει την διοικητική μέριμνα των εμπορευματοκιβωτίων στην κρήτη. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την διαμόρφωση ενός καταλόγου του πραγματικού αριθμού των ζώων υπό φροντίδα των 34 διαφορετικών φιλοζωικών σωματείων, καταλυμάτων και ανθρώπων που ατομικά φροντίζουν αδέσποτα ζώα.

Κατά την άφιξη του τελευταίου εμπορευματοκιβωτίου καταγράφηκαν 1250 σκυλιά και 1900 γάτες.

Το Förderverein Arche Noah Kreta e.V. (υποθέτω εννοεί τον οργανισμό «Η κιβωτός του Νώε» Κρήτης) θα ήθελε επίσης να προσκαλέσει όλους τους εμπλεκόμενους συνέταιρους/συντρόφους στα φιλοζωικά σωματεία να συνεισφέρουν/συμβάλλουν στην επιχορήγηση/χρηματοδότηση μελλοντικών εμπορευματοκιβωτίων.

Χρειάζονται 1200 ευρώ για να μετακινηθεί το εμπορευματοκιβώτιο από το λιμάνι του Ηρακλείου, για τα έξοδα τελωνίου, την μεταφορά στην αποθήκη και την φύλαξή του. Τα έξοδα για μόνο 2 διανομές (αντί των συνήθων 4) ανά έτος είναι 2400 ευρώ ετησίως. Τα έξοδα για τον χειρισμό στην Γερμανία, που είναι πολύ πιο ψηλα, δεν έχουν ληφθεί υπόψη.

Καθώς όλοι οι φιλοζωικοί συνέταιροι στην Κρήτη, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας οργάνωσης, έχουν κιόλας οικονομικό πρόβλημα χωρίς αυτά τα επιπρόσθετα έξοδα, στρεφόμαστε σε σας για υποστήριξη, ούτως ώστε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε την Γέφυρα Τροφών ενεργή/ζωντανή και έτσι να επιτρέψουμε σε χιλιάδες αδέσποτα ζώα στην Κρήτη να κερδίζουν την καθημερινή τους μάχη για επιβίωση.
Ο πιο εύκολος τρόπος είναι η δωρεά κατευθείαν στον Αριθμό Λογαριασμού της «Κιβωτού του Νώε» :
Förderverein Arche Noah Kreta e. V. / Tierärztepool
Institut: Commerzbank Lübeck
BLZ: 230 400 22
Kto.: 020923900
IBAN: DE02 2304 0022 0020 9239 00
BIC: COBADEFFXXX
ref: Futterbrücke

Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε το έργο μας. Είναι τρομαχτικό να έχουμε οικονομικά προβλήματα επί πλέον όλων των άλλων καθημερινών πολυπλοκοτήτων/επιπλοκών που καλούμαστε να λύσουμε και να διαχειριστούμε.
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την «Γέφυρα Τροφής» στην ιστοσελίδα της «Κιβωτού του Νώε»