logo

Προς το

1.. Α.Τ  Χανίων

2. Λιμενικό Τμήμα                                      

Χανιά  03.04.2013

Κοινοποίηση

Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων

Δήμος Χανίων

Δημοτική Αστυνομία Χανίων

Kα Ειρήνη Σ……………………………….

Κύριοι,

Οι Φιλοζωικοί Σύλλογοι ,  Η Προστασία των Ζώων  και Η Μικρή Κιβωτός του Νώε καθώς και η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία  έλαβαν  χωριστές καταγγελίες για αναμενόμενη δηλητηρίαση  των αδέσποτων γατών  που διαβιώνουν στο κεντρικό λιμάνι της πόλης  και  ειδικότερα στην περιοχή πέριξ του καταστήματος R……………….

Οι  επώνυμες καταγγελίες  που περιήλθαν εις γνώση μας αναφέρουν ότι η φερόμενη ως  η ιδιοκτήτρια  του ανωτέρω  καταστήματος κα Ειρήνη Σ………………….. προτίθεται  να δηλητηριάσει  ομαδικά τις  αδέσποτες γάτες της περιοχής γύρω από το κατάστημά της , γεγονός που βεβαίως αντίκειται στην νομοθεσία τόσο την Ελληνική όσο και την Ευρωπαϊκή  και οι προβλεπόμενες ποινές και τα πρόστιμα είναι εξαιρετικά υψηλά.

Παρακαλούμε   να λάβετε κάθε μέτρο  προς αποφυγήν  τέτοιων καταστάσεων.Αρκετά  διασύρεται η χώρα μας από τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις και είναι πλέον καιρός  να το αντιληφθούν οι πάντες.Ενημερώνουμε δε ότι  σε περίπτωση  που  συμβεί παρ΄ ελπίδα  το γεγονός αυτό  ότι  είμαστε υποχρεωμένοι  να  ενημερώνουμε κατά τη διάρκεια της  θερινής περιόδου  τους επισκέπτες της πόλης μας για  την δράση αυτή του συγκεκριμένου  καταστήματος όπως και για κάθε άλλο ανάλογο περιστατικό.
Για τονΦιλοζωικό ΣύλλογοΗ Μικρή Κιβωτός του Νώε

Η Πρόεδρος

Silke Wrobel

Για τον Φιλοζωικό Σύλλογο  Η Προστασία των Ζώων και την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Η Πρόεδρος

Αναστασία Μπομπολάκη