Οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για τα δημοτικά κυνοκομεία συνεχίζονται…

Μετά το Βόλο,τις Σέρρες,τη Σπάρτη και άλλα δημοτικά κυνοκομεία,σειρά έχει το κυνοκομείο Κοζάνης που έχει καταντήσει ένα τεράστιο  νεκροταφείο ζώων.Τους τελευταίους μόνο μήνες έχουν χάσει τη ζωή τους αποδεδειγμένα περίπου 130 ζώα….

Η ΠΦΠΟ απευθύνει ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας κατά των αρμοδίων εκφράζοντας την θλίψη και την οργή της φιλοζωικής κοινότητας

ANOIXTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΟΡΓΗΣ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ

Κατά του οικολόγου !!! Δημάρχου , της Αντιδημάρχου Κοζάνης και των κτηνιάτρων
130 νεκρά ζώα στο κυνοκομειο με απόλυτη ευθύνη τους!

Εκφράζουμε την πλήρη οργή και αγανάκτησή μας για τον φρικτό θάνατο πολλών δεκάδων ζώων τους τελευταίους μόνο μήνες στο κυνοκομείο-νεκροταφείο Κοζάνης σύμφωνα με τις τεκμηριωμένες καταγγελίες πολιτών της Κοζάνης , οι οποίες επώνυμα έχουν κατατεθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κοζάνης.
Παραθέτουμε αποσπάσματα των καταγγελιών και φωτογραφίες της φρίκης αυτής και ζητάμε την άμεση επέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου δηλώνουμε δε ότι θα προβούμε σε άμεση ενημέρωση των αρμοδίων Αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης , εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών, των αρμοδίων υπουργείων – μήπως και ευαρεστηθούν να κάνουν κάτι- αλλά και του Προέδρου της Βουλής και των κομμάτων .
Ζητάμε δε και από τον Πρωθυπουργό της χώρας να ρίξει ένα βλέμμα στα όσα άθλια συμβαίνουν στα δημοτικά κυνοκομεία-κρεματόρια ζώων ανά την Επικράτεια .
Ζητάμε από τον αρμόδιο Υπουργό ΥΠΑΑΤ , που ένα χρόνο τώρα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για τα αδέσποτα ,να ασχοληθεί προσωπικά και με την προσήκουσα ευθύνη με το θέμα αυτό αντί να παραθέτει αμάσητο , ο, τι τον συμβουλεύουν οι κτηνιατρικές υπηρεσίες του , σε σχετικές επερωτήσεις που γίνονται στη Βουλή.
Σταματήστε επιτέλους την προδιαγεγραμμένη πορεία θανάτου των αδέσποτων μέσα στα δημοτικά Νταχάου.
Όσο δε για τον ανάλγητο οικολόγο !!! Δήμαρχο Κοζάνης , την ανεκδιήγητη αρμόδια Αντιδήμαρχο και τους κτηνιάτρους-χάροντες η Δικαιοσύνη ας πράξει στο ακέραιο το έργο της.
Σταχυολογούμε μερικά αποσπάσματα από τις καταγγελίες.
“….προτίμησαν να αφήσουν το ζώο να πεθάνει χωρίς λόγο και έχοντας φθάσει σε σημείο εξαθλίωσης από την αρρώστια…”
“…έτσι φθάσαμε στο σημείο τα ζώα να ” λιώνουν” κυριολεκτικά από τις διάφορες αρρώστιες μέσα στο καταφύγιο του Δήμου χωρίς καμία απολύτως περίθαλψη…”
“…. επιπλέον οι άκριτες και χωρίς καμία νομιμότητα “επανεντάξεις” έγιναν με το πρόσχημα του καθαρισμού της πόλης απ τα αδέσποτα…”
“… αυτοκίνητου του Δήμου να αφήνει στη μέση του πουθενά 2 μικρόσωμα σκυλάκια τα οποία μετά την φυγή του αυτοκινήτου του Δήμου δέχτηκαν επίθεση από τσοπανόσκυλα…”
“…. 2 κουτάβια επανεντάχτηκαν σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας , άλλων έγινε επανένταξη στα ορυχεία της ΔΕΗ και έπειτα τα ίχνη των ζώων χάθηκαν, 2 κουτάβια και ένα ενήλικο στην Εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στο βουνό χωρίς φαγητό και νερό και τα ζώα βρέθηκαν τυχαία από φιλόζωους σε άθλια κατάσταση .”
Και ερωτάμε;
Μήπως θα έπρεπε να παραιτηθεί ο οικολόγος Δήμαρχος ;
Σαν πρωταπριλιάτικο αστείο θα ακουστεί αυτό σε πολλούς αλλά οι ζωές τόσων αδικοχαμένων εμβίων ζητούν δικαίωση και την τιμωρία των υπευθύνων
Πόσες χιλιάδες ζώα θα πρέπει να πεθάνουν στα διάφορα Νταχάου των Δήμων απανταχού της χώρας για να ασχοληθεί κανείς από τους αρμόδιους;
Θα ενδιαφερθεί κανείς εκεί στα υπουργεία, στα κόμματα, στην κυβέρνηση, στη δικαιοσύνη για όλη αυτή την αθλιότητα και τα διαρκή εγκλήματα εις βάρος των ζώων που η δική μας εγκληματικότητα κατέστησε αδέσποτα ;
Αυτός είναι ο πολιτισμός μας;
Τι άλλο θα πρέπει να γίνει εις βάρος χιλιάδων πλασμάτων και πόσα ακόμη χιλιάδες ζώα πρέπει κυριολεκτικά να δολοφονηθούν για να αποφασίσει η Πολιτεία να πάρει σωστές και υπέρ των ζώων αποφάσεις ;
Θα κατανοήσετε ποτέ εκεί πάνω , ότι η Παιδεία, η Ενημέρωση, η υποχρεωτική στείρωση των κατοικιδίων η πάταξη του παράνομου εμπορίου, η απαγόρευση ζώων στα pet-shops , η δραστική μείωση των εισαγωγών και της εκτροφής χιλιάδων νέων ζώων κάθε χρόνο και η εφαρμογή της νομοθεσίας είναι τα κλειδιά για την επίλυση του ” προβλήματος” ;
Παραθέτουμε αποσπάσματα με σκληρές φωτογραφίες από τις καταγγελίες για το κρεματόριο του οικολόγου Δημάρχου και της αρμόδιας Αντιδημάρχου Κοζάνης .

φωτογραφιες: http://imgur.com/a/JN8Y3
Προς Εισαγγελεα (1) Β [εκδοση 2] : http://docdro.id/nFti0CW
Δημος Κοζανης Καταφυγιο (1) α: http://docdro.id/QC4ltPj
ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ (1) β: http://docdro.id/LEXCUMH

Δείτε τη συνέντευξη της κας Μπομπολάκη-προέδρου της ΠΦΠΟ-στην τηλεόραση του FLASH και τον Βαγγέλη Χριστόδουλο