Πριν λίγο καιρό μια παρέα φοιτητών που μένουν στην περιοχή των Δικαστηρίων,εντόπισαν μια γατούλα πολύ φιλική,την Παρδαλίτσα.

Άρχισαν να τη φροντίζουν και έδιναν κάθε μέρα καθιερωμένο ραντεβού για να την ταίσουν και να παίξουν μαζί της.Αποφάσισαν λοιπόν να μαζέψουν τα χρήματα που απαιτούνταν για να κάνουν στείρωση στη γατούλα.Μπορεί οι ίδιοι να μην είχαν χρήματα,αλλά ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν τη μικρούλα και επιστράτευσαν φίλους και γνωστούς,ώσπου κατάφεραν να μαζέψουν το ποσό.

Έκλεισαν ραντεβού και τη μετέφεραν στον κτηνίατρο για να στειρωθεί,αφού είχαν κανονίσει και τη φιλοξενία της.Όταν την είδε ο κτηνίατρος τους είπε ότι ήδη ήταν έγκυος και είχε αναπνευστικό πρόβλημα,επομένως δεν μπορούσε να στειρωθεί πριν γίνουν περαιτέρω εξετάσεις.

Επικοινώνησαν με το σύλλογο ζητώντας βοήθεια γιατί δεν ήξεραν τι να κάνουν.

Μέλος μας πήγε την Παρδαλίτσα στο κτηνιατρείο Καμπουράκη-Βαλυράκη όπου κάναμε ακτινογραφία και διαπιστώθηκε ότι δεν υπέφερε από διαφραγματοκήλη,είχε όμως ιωγενές αναπνευστικό πρόβλημα και χρειαζόταν θεραπεία,ήταν δε ετοιμόγεννη.

                          η Παρδαλίτσα σε λίγες μέρες θα είναι υγιέστατη και ψάχνουμε οικογένεια

Το μέλος μας φιλοξένησε την Παρδαλίτσα και στη διάρκεια της νύχτας,η μικρούλα γέννησε ένα νεκρό γατάκι. Την επόμενη ημέρα υποβλήθηκε σε επέμβαση και αναγκαστική στείρωση γιατί κινδύνευε η ζωή της και της έγινε επιπλέον παροχή οξυγόνου λόγω του αναπνευστικού της προβλήματος.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής,η γατούλα είναι καλά και αναρρώνει και μεγάλο μέρος των εξόδων καλύφτηκε από το ποσό που είχαν μαζέψει οι φοιτητές κάνοντας έρανο μεταξύ τους.

Ευχαριστούμε τις κτηνιάτρους που όταν έμαθαν για την πρωτοβουλία των φοιτητών μας έκαναν εξαιρετικά χαμηλή τιμή για την επέμβαση και τη νοσηλεία της Παρδαλίτσας.

Όποιος ενδιαφέρεται για την υιοθεσία της μικρής,χαδιάρας και χαριτωμένης  Παρδαλίτσας να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6940277258.