Τη Λουλού τη γνωρίσαμε πριν τρία χρόνια όταν κάποιος την εγκατέλειψε στην περιοχή των δικαστηρίων.Τραυματίστηκε άσχημα και χρειάστηκαν 145 ράμματα κατά μήκος όλου του λαιμού της.Την περιέθαλψε για -τρεις περίπου μήνες-μέλος μας που ήδη φιλοξενούσε πολλά τραυματισμένα,την προωθήσαμε για υιοθεσία αλλά δεν καταφέραμε να της βρούμε οικογένεια.

Έκτοτε η Λουλού ζει στην περιοχή της Αγίας Κυριακής και είναι μία από τα δύο σκυλάκια που επέζησαν από τις μαζικές δηλητηριάσεις στην περιοχή.

Τα ξημερώματα,ένα αυτοκίνητο χτύπησε τη μικρή Λουλού και την εγκατέλειψε αβοήθητη.

Κάτοικος της περιοχής μας ειδοποίησε για ένα τραυματισμένο σκυλάκι στην περιοχή και μέλος μας πήγε για να το μεταφέρει στο γιατρό.

Παράλληλα ειδοποίησε και το Δήμο Χανίων όπου μας τηλεφώνησαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι γιατί αυτοί δεν έχουν καμμία υποδομή-παρόλες τις υποχρεώσεις τους-αλλά ούτε μπορούν να καλύψουν τα έξοδα διότι δεν έχει εγκριθεί ακόμη κανένα ποσό για τα αδέσποτα και ας βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου.

Η Λουλού είναι πολυτραυματισμένη,καθώς σύρθηκε αρκετά μέτρα από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να “καεί” κυριολεκτικά από την άσφαλτο.Επιπλέον έχει εξάρθρωση στο μπροστινό ποδαράκι της και θα χειρουργηθεί άμεσα αύριο το μεσημέρι.

Οι πληγές της θα επουλωθούν σε λίγο καιρό αλλά κάνουμε έκκληση να βρεθεί μια οικογένεια να την υιοθετήσει γιατί στην περιοχή που μένει το μέλλον της είναι δυσοίωνο.

Είναι μια γλυκύτατη γκριφονίτσα,περίπου 15 κιλά και πολύ φιλική