Την Παρασκευή 7 Ιουνίου οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και των τριών πρώτων τάξεων του 3ου Δημοτικού σχολείου Χανίων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  την εξαιρετική-κατά γενική ομολογία-παράσταση του Εκπαιδευτικού Κουκλοθέατρου  Τεχνόπολις “Ο Σίμος και ο σεισμός”.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ένας καθηγητής φυσικών επιστημών μαζί με τον μικρό του φίλο, τον Σίμο, παρουσιάζουν 3 ιστορίες της παγκόσμιας μυθολογίας για τον σεισμό.

 Η παράσταση συνδυάζει κουκλοθέατρο, πρόζα, θέατρο σκιών και αντικειμένων, ενώ στο τέλος ακολουθεί βιωματικό παιχνίδι για τα μέτρα προστασίας από τον σεισμό.

Ο άοκνος Γιώργος Αθανασάκης,έκανε αφιλοκερδώς τρεις διαδοχικές παραστάσεις λόγω της μεγάλης συμμετοχής και οι 150 περίπου μικροί μας φίλοι ενθουσιάστηκαν και συμμετείχαν με ενθουσιασμό.

Όλα τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τις ανάγκες των αδέσποτων της πόλης μας και την αποπληρωμή των κτηνιάτρων.

Ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά τον κύριο Γιώργο Αθανασάκη και το κουκλοθέατρο Τεχνόπολις,τη διευθύντρια του σχολείου Χρύσα Τερεζάκη,τη Μελίνα Σαλτσίδου, το σύνολο των εκπαιδευτικών που αγκάλιασαν τη δράση,τους γονείς αλλά και τους μικρούς μαθητές που ήταν το καλύτερο κοινό.