Καλή χρονιά με φόλες!

Έτσι υποδέχτηκαν κάποιοι κάτοικοι της Σούδας το νέο χρόνο αφού από την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μέχρι εχθές βρέθηκαν νεκρά τουλάχιστον δέκα αδέσποτα που φιλόζωοι της περιοχής φρόντιζαν στο λιμάνι.

Δεν θα σχολιάσουμε πλέον το πόσο επώδυνος και μαρτυρικός είναι αυτός ο θάνατος,αφού εξακολουθεί να παραμένει προσφιλής μέθοδος αφανισμού και αφού οι πωλήσεις φυτοφαρμάκων είναι ανεξέλεγκτες ακόμη.

Θα κάνουμε όμως έκκληση για μια ακόμη φορά,σε όποιον αντιληφθεί κάτι τέτοιο να το καταγγείλει.Γνωρίζουμε ότι οι δράστες κινούνται ύπουλα τη νύχτα και είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν,αποδεικνύοντας ότι τελικά δεν είναι “μάγκες” ώστε να αναλάβουν τις συνέπειες των πράξεων τους,πρέπει όμως να επαγρυπνούμε γιατί τίθενται σε κίνδυνο καθημερινά αθώες ψυχές και δεν είναι δύσκολο να θρηνήσουμε και ανθρώπινα θύματα σε μια τόσο πολυσύχναστη περιοχή.

Η περιοχή του λιμανιού παρακολουθείται από κάμερες και ο σύλλογός μας θα αιτηθεί με τη συμβολή της Αστυνομίας και του λιμεναρχείου την εξέταση των στοιχείων.

Όποιος θέλει να φιλοξενήσει προσωρινά ένα από τα πέντε σκυλάκια που έχουν απομείνει στο λιμάνι να επικοινωνήσει με το σύλλογο

Δείτε τις δηλώσεις της Προέδρου της ΠΦΠΟ κας Μπομπολάκη στη Νέα τηλεόραση Κρήτης