Η Φόξι ζούσε τρία χρόνια στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου Χανίων και παρόλες τις προσπάθειές μας να υιοθετηθεί,δεν είχαμε καταφέρει να βρούμε οικογένεια.

Συνεχώς δεχόμαστε παράπονα από τη διοίκηση του νοσοκομείου για τα “επιθετκά” αδέσποτα που διαβιούν εκεί,επειδή κάποιοι ασυνείδητοι τα εγκαταλείπουν,αδιαφορώντας για το χώρο και τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν,με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα,τα ζώα να δηλητηριάζονται,να στοχοποιούνται,να δημιουργούνται αγέλες και να φοβούνται οι επισκέπτες.

Άλλοι τα φροντίζουν,άλλοι τα κλωτσάνε,κάποια υιοθετούνται,αλλά ο αριθμός δε μειώνεται αφού συνεχώς εγκαταλείπονται καινούρια.

Η μικρούλα Φόξι είχε στοχοποιηθεί πολλές φορές και είχε χαρακτηριστεί “δημόσιος κίνδυνος”.

Πριν ένα μήνα ο Γιάννης Μπλέτας σε συνεργασία με το σύλλογο,αποφάσισε να γυρίσει μια ταινία μικρού μήκους,την Ομπρέλα,με σκοπό αφενός μεν να αναδείξει το θέμα της εγκατάλειψης,αφετέρου δε να βοηθήσει τα αδέσποτα του νοσοκομείου Χανίων να βρουν οικογένειες.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας,ήταν η Φόξι,η οποία συγκίνησε το πανελλήνιο.

Η Μαρίνα,είδε τη μικρούλα και το εκφραστικό βλέμμα της και αποφάσισε να την υιοθετήσει.Ο μόνος της ενδοιασμός ήταν ότι η Φόξι είναι υγιέστατη και…αρτιμελής και ένιωθε ενοχές επειδή μέχρι τώρα υιοθετεί μόνο ζώα με ειδικές ανάγκες.Όμως και η Φόξι δεν είχε πολύ μέλλον στο χώρο που ζούσε,ήταν θέμα τύχης το ότι επιβίωσε τρία χρόνια στο χώρο του νοσοκομείου.

Έτσι η μικρή ταξίδεψε για την Αθήνα στη νέα της οικογένεια,όπου απέκτησε και έναν νέο τριποδάκο φίλο-με τον οποίο μοιάζουν καταπληκτικά.

Έιναι άψογη στη συμπεριφορά της,ήρεμη,χαδιάρα,γλυκειά και έχει κάνει ευτυχισμένη τη νέα της οικογένεια.

Εκτός όμως από τη Φόξι στο χώρο του νοσοκομείου υπάρχουν και άλλα σκυλάκια που περιμένουν τη νέα τους οικογένεια,ζώα κοινωνικοποιημένα,στειρωμένα και εμβολιασμένα.Η υιοθεσία τους επείγει καθώς απαγορεύεται η παραμονή τους στο χώρο του νοσοκομείου.

Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει κάποιο από τα σκυλάκια να επικοινωνήσει με το σύλλογο στο τηλ 6986-522.569 

Μικρόσωμη κοντούλα σκυλίτσα με αυτιά που όταν τρέχει είναι σαν αεροπλάνάκια

Μικρόσωμο λεπτοκαμωμένο νεαρό κουταβάκι αγορακι παιχνιδαρικο ευκινητο φιλικο.εχει σημαδι από περιλαίμιο, το εγκατέλειψαν πριν μια βδομάδα

τα λόγια είναι περιττά για αυτό το πλάσμα.Είναι μονίμως χαρούμενος!!!!

Ασπρο παχουλό μόλις 3 μηνών νεαρό αρσενικό κουταβάκι ημίαιμο τσομπανοσκυλάκι παιχνιδιάρικο φιλικό το εγκατέλειψαν πριν 3 εβδομάδες

Η σταλίτσα-πολύ μικρόσωμη-τρέχει σαν ελαφάκι, είναι πολύ ήρεμη και αναζητά συνεχώς χάδια.Είναι στειρωμένη.