Έξι σχολεία συνεργάστηκαν και έφεραν ξανά τον πολιτισμό και την τέχνη με τη μορφή της ΑΝΟΙΞΗΣ στις καρδιές παιδιών, δασκάλων και γονιών το  “ΕΤΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ 2019!!!”…

Πλημμύρισε από κόσμο και χαρούμενες φωνές παιδιών σήμερα ο πεζόδρομος της Κοραή.

Εξαιρετικές δράσεις,χαρούμενη και θετική ατμόσφαιρα σε μια όμορφη γιορτή αλλά και τροφή για σκέψη μέσα από τα δρώμενα και τις δημιουργίες των παιδιών.

Δράσεις πολιτισμού που περιλάμβαναν και το περιβάλλον και τα ζώα με μια ωριμότητα που πρέπει να προβληματίζει τους μεγάλους.

Οι μαθητές της έκτης τάξης του 3ου δημοτικού σχολείου για μια ακόμα φορά αφιέρωσαν την εθελοντική τους δράση στα αδέσποτα της πόλης και έστησαν τον καθιερωμένο πάγκο όπου έφτιαχναν και πουλούσαν ποπ κορν για να ενισχύσουν τον κουμπαρά του συλλόγου μας με ενθουσιασμό αλλά και… επαγγελματική ευσυνειδησία,έχοντας συντονιστή τον αεικίνητο Χρήστο ενώ μοίραζαν και ενημερωτικό υλικό.

Παράλληλα είχαν και πίνακα με τα αδέσποτα που αναζητούν οικογένειες και προωθούσαν τις πάνινες οικολογικές τσαντούλες μας.

Μια θετική και χαρούμενη εκδήλωση που δημιουργεί μόνο προοπτικές και ελπίδα.

Σας ευχαριστούμε για την εμπειρία!!!!

Ευχαριστούμε τη διευθύντρια  Χρύσα Τερεζάκη και τους εκπληκτικούς δασκάλους  Μελίνα Σαλτσίδου και Ανέστη Μαντζουράκη που ενθαρρύνουν τα παιδιά σε τέτοιες δράσεις!

Και του χρόνου!!