Πριν λίγες μέρες επικοινώνησε μαζί μας η κα Κωστούλα Στούπη από το κυνοκομείο στα Νεροκούρου και μας ενημέρωσε ότι μια συμπολίτης μας,της άφησε τη Λόλα,το γέρικο εντεκάχρονο σκυλάκι της γιατί μετακόμιζε και δε μπορούσε να το πάρει μαζί της .

Το ζώο αποπροσανατολισμένο,δέχτηκε επίθεση από τα άλλα ζώα ενώ την επόμενη μέρα κατάφερε να πηδήξει το ψηλό σύρμα και κατάφερε να γυρίσει στο σπίτι του.

Όταν το ξαναγύρισαν στο κυνοκομείο,το έβαλε σε έναν απομονωμένο χώρο,ώστε να μην έχει επαφή με άλλα ζώα,αλλά έκτοτε αρνείται να φάει και να πιει νερό,κλαίει συνεχώς και υποφέρει από κατάθλιψη.

Στην εκπνοή του χρόνου κάντε μια καλή πράξη και υιοθετήστε την ηλικιωμένη σκυλίτσα,δεν θα επιβιώσει στο κυνοκομείο,έχει μάθει να ζει διαφορετικά και είναι πολύ ανθρωποκεντρική.

Ρωτήστε φίλους και γνωστούς για να έχει μια δεύτερη ευκαιρία και να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με αγάπη,δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε άλλα ζώα,κάθε μέρα τα περιστατικά μας ξεπερνούν,το βλέμμα του μας λύγισε όλους!!!

Μπορεί η πρώτη κηδεμόνας να αγνόησε ότι το ζώο της είναι συναισθανόμενο πλάσμα και ουσιαστικά να το εγκατέλειψε στη δύση της ζωής του,αδιαφορώντας για το πως αισθάνεται,αλλά ας αποδείξουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι με αισθήματα.

Μην κρίνετε,απλά κοινοποιήστε,αυτό που προέχει είναι να βρεθεί οικογένεια για τη γιαγιούλα Λόλα!

Καλά Χριστούγεννα!!!!