Σήμερα το πρωί ειδοποιηθήκαμε ότι στο Γαλατά Χανίων κυκλοφορούσε μια μικρόσωμη κυνηγοσκυλίτσα-καθαρόαιμη επανιέλ μπρετόν- με περιλαίμιο και κομμένη αλυσίδα,η οποία περπατούσε με το ζόρι καθώς είχε έναν τεράστιο όγκο.

Τη μεταφέραμε αμέσως στον κτηνίατρο,όπου ενημερωθήκαμε ότι κινδύνευε άμεσα η υγεία της γιατί πρόκειται για κήλη που ήταν έτοιμη να σπάσει.

Η σκυλίτσα φιλοξενείται σε ασφαλές περιβάλλον από εθελοντή και θα χειρουργηθεί τη Δευτέρα.

Δεν είναι αδέσποτη και αυτό το αποδεικνύουν εκτός από το περιλαίμιο και η συμπεριφορά της,παρόλο που δεν είχε microtsip και εμφανίστηκε μόλις σήμερα στην περιοχή.

Είναι περίπου 5-6 ετών,πολύ φιλική και ήρεμη.

Κάνουμε έκκληση για χρηματική βοήθεια για να αντιμετωπίσουμε το κόστος του χειρουργείου της μικρούλας,καθώς την τελευταία εβδομάδα,αναλάβαμε πληθώρα πολυδάπανων περιστατικών.

Όποιος θέλει να βοηθήσει ο λογαριασμός του συλλόγου είναι

Εθνική Τράπεζα, 495/29605328
IBAN: GR80 0110 4950 0000 4952 9605 328
ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRAA

email paypal:info@animalscare.gr

Ακόμη και ένα ευρώ είναι πολύτιμο για εμάς!

ενημέρωση 1/2/16

η σκυλίτσα έκανε σήμερα υπερηγοχράφημα και θα χειρουργηθεί αύριο στο κτηνιατρείο του κου Σαριδάκη.Είναι πολύ καιρό σε αυτήν την κατάσταση και η επέμβαση είναι πολύ δύσκολη.Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην τα καταφέρει.Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Εν τω μεταξύ η φινλανδική οργάνωση Kreetan Kodittomat Eläimet Ry είδε τις φωτογραφίες της σκυλίτσας και μας ενημέρωσε ότι θα καλύψει όλα τα έξοδα του χειρουργείου!

Ευχαριστούμε την κα Μοισάντερ καθώς και την Καμέλια που φιλοξενεί τη σκυλίτσα.

3/2/16

η σκυλίτσα δυστυχώς δεν τα κατάφερε,παρόλο το πολύωρο χειρουργείο….τη βρήκαμε αργά.Τουλάχιστον τις τελευταίες μέρες της ζωής της,βρήκε την αγάπη που δεν της πρόσφεραν οι “κηδεμόνες της” και δεν “έφυγε” αβοήθητη στο δρόμο..