Μέσα από μια εκτεταμένη , άκρως εμπεριστατωμένη και σε βάθος έρευνα του Vice Greece, αποκαλύπτεται με τρόπο συγκλονιστικό ένα κοινό μυστικό .

Ένα μυστικό   που όλοι γνωρίζουν  ότι  συμβαίνει παντού στην Ελλάδα εδώ και χρόνια  αλλά που κανείς αρμόδιος δεν έχει ασχοληθεί ποτέ.

Χιλιάδες ζώα όλα αυτά τα χρόνια εκτρέφονται από το κύκλωμα των αδίστακτων  κυνομάχων , βασανίζονται , κομματιάζονται , πεθαίνουν με φρικτό θάνατο .

Χιλιάδες ζώα ρίχνονται καθημερινά εδώ και χρόνια στην αρένα του θανάτου  χάριν κερδοσκοπίας των κυνομάχων . ..

Πολλοί γνωρίζουν αλλά κανείς δεν μιλά .

Η Ομοσπονδία μας έχει συμβάλλει πολλαπλώς  με καταγγελίες  κατά συγκεκριμένων προσώπων  που ενέχονται σε κυνομαχίες  στην προσπάθεια να σπάσει το απόστημα αυτό .

Η εξαιρετική έρευνα του Vice  βασισμένη και στα δικά μας στοιχεία αποτελεί μια μεγάλη  ευκαιρία να ασχοληθούν επιτέλους οι Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές με το δυσώδες αυτό ζήτημα .

Με επιστολή της  προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ  η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία   ζητά να  αξιοποιηθούν στο έπακρο τα στοιχεία της έρευνας  και να ανοίξει ο φάκελος κυνομαχίες στην Ελλάδα .

Ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος οφείλει να προσφέρει στην έρευνα καθώς κάποια από αυτά τα ζώα περιθάλπονται σε κτηνιατρεία και πιθανόν   κάποια στοιχεία  να υπάρχουν στην διάθεση ιδιωτών κτηνιάτρων.

Δείτε την συγκλονιστική αυτή έρευνα εδώ

.https://www.vice.com/gr/article/d3qwqx/h-apokleistikh-ereyna-toy-vice-greece-gia-tis-kynomaxies-sthn-ellada

Καμία ανοχή πια  από οπουδήποτε αλλά κυρίως από τις αρχές στο αδίστακτο αυτό κύκλωμα.

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία