Σύμβαση με εθελοντές από την Ολλανδία για τα αδέσποτα του Ηρακλείου

///Σύμβαση με εθελοντές από την Ολλανδία για τα αδέσποτα του Ηρακλείου

Σύμβαση με εθελοντές από την Ολλανδία για τα αδέσποτα του Ηρακλείου

Στην τελική ευθεία υλοποίησής του έχει εισέλθει το σχέδιο που έχει εκπονήσει η δημοτική αρχή Ηρακλείου με ενέργειες του αρμόδιου αντιδημάρχου Πέτρου Ινιωτάκη μέσω του οποίου θα επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή διαχείριση των αδέσποτων ζώων περιμετρικά του ιστορικού κέντρου της πόλης και στις διάφορες συνοικίες.

Μάλιστα ήδη η Λότζια έχει έρθει σε συμφωνία με εθελοντές από την Ολλανδία οι οποίοι σε μηνιαία βάση θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά για να στειρωθούν, να τσιπαριστούν και να δοθούν σε υιοθεσία αδέσποτα της πόλης. Είναι μία πρωτοποριακή κίνηση της δημοτικής αρχής που αποδεικνύει το πλάνο για την μείωση του ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού αδέσποτων.

Οι συγκεκριμένοι εθελοντές είναι απόλυτα καταρτισμένοι και με την εμπειρία τους αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα στις προσπάθειες που καταβάλλουν τόσο οι φιλοζωικές οργανώσεις της πόλης όσο και οι εργαζόμενοι του δήμου να εξαλειφθεί το φαινόμενο των αδέσποτων.

Το επόμενο μάλιστα διάστημα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πέτρος Ινιωτάκης θα προβεί και στις απαραίτητες ανακοινώσεις για τον σχεδιασμό και τις επόμενες ενέργειες. Η συνεργασία με τους Ολλανδούς θα επικυρωθεί μέσω σύναψης σχετικής σύμβασης.

Flashnews.gr

Μήπως κύριε Ινιωτάκη να μετακομίζατε για ένα διάστημα στα Χανιά;;;;

By | 3 Αυγούστου, 2015|άρθρα, Τελευταία νέα|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment