Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Μαΐου το προγραμματισμένο σεμινάριο στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων στο κτίριο της Σχολής Αστυνομικών που βρίσκεται στην περιοχή Θρακομακεδόνων.

Το σεμινάριο αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων, που έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια από την Ομοσπονδία μας, προς αστυνομικούς διαφόρων βαθμίδων από το Βορρά ως το Νότο που στόχο έχει την πληρέστερη ενημέρωση των αστυνομικών στα νομοθετήματα γύρω από τα ζώα ώστε πιο ενημερωμένοι αλλά και ευαισθητοποιημένοι να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις κακοποίησης ζώων αλλά και της σωστής ενημέρωσης των πολιτών.

Στην παρουσίαση – συζήτηση, η οποία συνολικά κράτησε δύο ώρες, αναλύθηκαν οπτικοακουστικά οι διατάξεις των σχετικών νόμων, τέθηκαν ερωτήσεις από την καθημερινότητα των αστυνομικών και τα συνήθη προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις υποθέσεις που αφορούν ζώα.

Η παρουσίαση έγινε μέσα σε κλίμα φιλικό και θεωρούμε ότι η όλη προσπάθεια ήταν απόλυτα εποικοδομητική.

Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία τους τον Διοικητή της Σχολής καθώς και όλους τους άλλους Αξιωματούχους που με απόλυτο επαγγελματισμό και σεβασμό υποδέχτηκαν τα στελέχη της Ομοσπονδίας μας.

Όσον μας αφορά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή η οποία μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει.

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία