Συγκλονισμένη αλλά ταυτόχρονα και εξοργισμένη η φιλοζωική κοινότητα παρακολουθεί τα τεκταινόμενα γύρω από την απόφαση της Διεύθυνσης Δασών Αθήνας και την διοικητική αποβολή κατά της Προέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας βάσει της οποίας ζητείται το κλείσιμο του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς , που διατηρεί ο ανωτέρω σύλλογος με την σύμφωνη γνώμη και συνδρομή του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας σε δασική περιοχή στα όρια του Δήμου .
Το καταφύγιο αυτό όχι μόνο αποτελεί μια όαση ανάμεσα στα διάφορα κυνοκομεία Νταχάου που διατηρούν οι Δήμοι ανά την επικράτεια,αλλά επιτελεί ταυτόχρονα και ένα πολιτιστικό και περιβαλλοντικό έργο υψηλών προδιαγραφών για τα δεδομένα της χώρας μας.

Διαβάσαμε με σκωπτική διάθεση τα αποδιδόμενα στο φιλοζωικό σύλλογο για καταπάτηση, νομή και κατοχή του χώρου και με πολύ περίσκεψη για τα πραγματικά αίτια αυτής της απόφασης όταν είναι παγκοίνως γνωστό ότι οι πάντες καταπατούν τα πάντα , καίνε τα πάντα, ξεπουλούν τα πάντα προς ίδιον όφελος- σε αντίθεση με το φιλοζωικό σύλλογο που επιτελεί κοινωνικό κυριολεκτικά έργο – ,χωρίς να δούμε την Διεύθυνση Δασών να πρωτοστατεί κατά των εγκλημάτων εναντίον της φύσης και του περιβάλλοντος σε πανελλαδική κλίμακα.!
Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο;

Ζητάμε από την ανώτερο Διεύθυνσή , τα Υπουργεία ΥΠΑΑΤ και Περιβάλλοντος να σταματήσουν αυτή την φαρσοκωμωδία καθώς και τα κροκοδείλια δάκρυα για το φυσικό περιβάλλον, μέρος του οποίου αποτελούν άνθρωποι και ζώα.
Κάτω τα χέρια σας εδώ και τώρα από μια δραστηριότητα που θάπρεπε να την στηρίζετε με κάθε τρόπο και να ευγνωμονείτε τους εθελοντές και όχι να τους κυνηγάτε ανηλεώς.
Ασχοληθείτε με τους πραγματικούς καταπατητές γης .
Αναμένουμε από τα αρμόδια υπουργεία να σταματήσουν αμέσως αυτή την επαίσχυντη πράξη δείχνοντας έστω και κατ επίφαση τον στοιχειώδη σεβασμό στην εθελοντική προσφορά και δραστηριότητα .
Παραθέτουμε εικόνες πολιτισμού από τις δράσεις στην καταπατηθείσα !!! δασική περιοχή.
Αιδώς “κύριοι” της Δασικής.
Η Κυβέρνηση μας ακούει;

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ