Την είχαν μέσα στο διαμέρισμά τους δέκα ολόκληρα χρόνια!!!!

Όταν συνταξιοδοτήθηκε ο πατέρας της οικογένειας,που ήταν αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού,αποφάσισαν να φύγουν από τα Χανιά και να μετακομίσουν στο Βόλο.Φόρτωσαν ότι ήταν χρήσιμο σε μια μεταφορική εταιρία και ξεκίνησαν μια νέα ζωή.

Φεύγοντας,άφησαν πίσω τους -ελαφρά την καρδία-και τη μικροσκοπική σκυλίτσα που τους κρατούσε συντροφιά 10 χρόνια.

Η σκυλίτσα δεν το κουνούσε από την είσοδο του διαμερίσματος.Κάποιοι ένοικοι την τάιζαν αλλά κάποιοι δυσανασχέτησαν και την πέταξαν έξω από την πολυκατοικία γιατί η σκυλίτσα “βρωμίζει” τον κοινόχρηστο χώρο.Μόλις όμως βρίσκει ανοιχτή την πόρτα,τρυπώνει μέσα και κοιμάται στο χαλάκι της πόρτας.

Την ιστορία της σκυλίτσας τη μάθαμε από μια ένοικο της πολυκατοικίας που φρόντιζε το ζώο μετά την απάνθρωπη εγκατάλειψη από τους κηδεμόνες της.

Συναντηθήκαμε με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας,ο οποίος παρουσία μας επικοινώνησε με τον πρώην ενοικιαστή στο Βόλο και του είπε ότι είχε έρθει η φιλοζωική για το σκυλάκι που εγκατέλειψε.Η συνομιλία ήταν σε ανοιχτή ακρόαση και ακούσαμε να τον επιπλήττει γιατί μας αποκάλυψε ότι το σκυλάκι ήταν δικό του και μετά να λέει ανερυθρίαστα:

“Έλα μωρέ,είναι γέρικο,δώστου μια φόλα να τελειώνουμε”.

Για τη συμπεριφορά του θα καταφύγουμε στην δικαιοσύνη,αλλά αυτό που προέχει είναι να βρεθεί μια σωστή οικογένεια για το πιστό και υπέροχο αυτό πλάσμα,που δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας,είναι χαδιάρικο και τρυφερό και του αξίζει μια καλύτερη τύχη.

Επείγει η φιλοξενία/υιοθεσία του καθώς ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος,λέει ότι δεν μπορεί να νοικιάσει το διαμέρισμα,αφού η σκυλίτσα είναι συνέχεια στην είσοδο.

Όποιος ενδιαφέρεται για τη μικρή να επικοινωνήσει στο chaniapets@yahoo.gr ή στο τηλέφωνο του συλλόγου 6986-522.569

Ας είναι η καλή πράξη του χρόνου.

Διαβάστε επίσης

Είχε καρκίνο,είναι σχεδόν τυφλή και την πέταξαν στα σκουπίδια…

1/1/16 ενημέρωση

η σκυλίτσα που συγκίνησε τόσο κόσμο υιοθετήθηκε!!!

Τη Δευτέρα θα πάμε να βάλουμε microtsip και την Τρίτη θα πάει στη νέα της οικογένεια.

Η ανταπόκριση του κόσμου αποδεικνύει ότι υπάρχουν πολλοί γύρω μας που παραμένουν άνθρωποι και δε μπορούν να παραμείνουν ασυγκίνητοι σε ένα βλέμμα που μιλάει στην ψυχή τους.Μακάρι φέτος να γίνουμε περισσότεροι και να μειωθεί η βία και η αδιαφορία προς όλα τα ανυπεράσπιστα πλάσματα!!!

Καλή χρονιά σε όλους!!!!!!

Kαι να μην ξεχνάμε ότι κάπου εκεί στο δρόμο,μέσα στα καταφύγια και στα σπίτια φιλόζωων,υπάρχουν πολλές μικρές ψυχούλες “περασμένης” ηλικίας που περιμένουν το δικό μας χάδι και μια δεύτερη ευκαιρία!!!