Κάνε το Πάσχα στην καρδιά σου να αξίζει !!!

Τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου και τις ώρες 11:00-14:00 στη δημοτική πλατεία της αγοράς των Χανίων,ας βρεθούμε  όλοι εκεί μαζί, για τον συνάνθρωπο μας και για τα αδέσποτα της πόλης μας για να κάνουμε το Πάσχα στην καρδιά μας να αξίζει !

Σας περιμένουμε όλους να δείξουμε έμπρακτα το νόημα των εορτών του Πάσχα που δεν είναι άλλο από το αίσθημα της αλληλεγγύης της προσφοράς του εθελοντισμού και της αγάπης για κάθε πλάσμα που μας χρειάζεται και έχει ανάγκη την στήριξη και την βοήθεια μας !

Όλοι μαζί όταν θέλουμε μπορούμε !!!

Στηρίζουμε όχι μόνο τον συνάνθρωπο μας που μας έχει ανάγκη, αλλά στηρίζουμε και βοηθάμε τα αδέσποτάκια της πόλης μας και τους ανθρώπους που παλεύουν γι αυτά .

1. Συγκεντρώνουμε είδη βασικής ανάγκης και τρόφιμα μακράς διάρκειας (λάδι, δημητριακά, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδες, μπισκότα, χυμούς, κ.α.)

 2. Είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν , χαρτί κουζίνας , αφρόλουτρα , διάφορα απορρυπαντικά , σκόνες πλυντηρίου – χεριού κ.α)

3. Τροφές και φάρμακα για τα αδεσποτάκια μας (Υποσέντονα, Γάζες ,Ανθρώπινα φάρμακα(όπως zithromax, flagyl σιρόπι, zilapour χάπια, tomprex οφθαλμική αλοιφή) Κτηνιατρικά φάρμακα, χάπια και αμπούλες για αποπαρασίτωση Αντιπαρασιτικά κολάρα ,Ατροπίνες…

Μια εθελοντική πρωτοβουλία Αγάπης και Αλληλεγγύης ενόψει του Πάσχα από την ομάδα

Βοήθα με να μπορώ. Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Χανίων με τη στήριξη του συλλόγου “Η προστασία των ζώων”.

Ας βοηθήσουμε όλοι μας να γεμίσει “αλληλεγγύη και αγάπη” η πλατεία της καρδιάς μας !!!!

Τα δέματα αγάπης θα διανεμηθούν κατ’ οίκον μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα με τη συμμετοχή εθελοντών μας  !!!

Σας ευχαριστούμε !!!!

.

Για όσους δεν τα καταφέρουν να έρθουν εκείνη την μέρα λόγω υποχρεώσεων αλλά επιθυμούν να βοηθήσουν παρακάτω δίνονται τα σημεία συγκέντρωσης των ειδών :

Μaria’s cafe-Λεωφόρος Μουρνιών 48-τηλ 2821079089

Φαρμακείο Ευστρατίου Δέσποινα-Κ.Καραμανλή 16-τηλ 2821002626

Pizza gustoza-Αριστοτέλους 1 Κουνουπιδιανά-τηλ 2821066511

Arena FC Σχολή Ποδοσφαίρου Κόμβος Μουρνιών-τηλ 6973408407

KRAV MAGA KMT Σειστάκης Λ.Σούδας 131-τηλ 6980728689

Κουρείο DM Αποκορώνου 16-20 τηλ 2821002633